U srijedu počinje budvanski Sajam namještaja

Posjetioci će imati priliku da po povoljnim uslovima odaberu tapacirani, stilski, masivni , kao i namještaj za sjedenje, djecu i pločasti namještaj.
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.04.2011. 12:51h

Proljećnja sajamska sezona na budvanskom Jadranskom sajmu, nastavlja se u srijedu, kada će biti otvoren 35. sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju – najavljeno na današnjoj konferenciji za novijnare organizatora Jadranskog sajma.

Prema riječima izvršnog direktora Jadranskog sajma Rajka Bujkovića ovogodišnja manifestacija okupiće učesnike koji će predstaviti proizvode iz 19 zemalja, a 27 odsto od ukupnog broja učensika , prvi put izlaže na sajmu.

"Sajam namještaja je već dugi niz godina prepoznat kao događaj koji sa nestrpljenjem očekuju i izlagači i posjetioci. Dobar termin, pred početak turističke sezone, otvara mogućnosti izlagačima da ostvare zapažene poslovne rezultate u prodaji namještaja namijenjenog opremanju poslovnih, turističkih i ugostiteljhskih objekata. Posjetioci će imati priliku da po povoljnim uslovima odaberu tapacirani, stilski, masivni , kao i namještaj za sjedenje, djecu i pločasti namještaj", kazao je Bujković na konferenciji za novinare.

On je dodao da će sajam, koji traje do 10. aprila, otvoriti predsjednik privredne komore Crne Gore Velimir Mijušković.

"Na sajmu će tradicionalno biti predstavljena oprema za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju, kao i ostale vrste namještaja, za koje smo uvjereni da će takođe privući pažnju i krasiti domove velikog broja kupaca.Za izuzetan nastup, najboljem izlagaču biće dodijeljno prisznaj “Expo trophy“, a posjetioce očekuje nagrada igra", najavio je Bujković.

Bonus video: