Uskoro mišljenje Vlade o biznisu Radovana Grbovića

Sekulić je rekao da hotelski kapaciteti koje Ski centar Durmitor ima zaslužuju mnogo bolju pažnju od dosadašnje.
215 pregleda 0 komentar(a)
ski centar grbovic, Foto: Savo Prelević
ski centar grbovic, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.05.2011. 18:07h

Ministar turizma i održivog razvoja Predrag Sekulić je najavio da će u narednih 10 dana biti saopšteno mišljenje njegovog ministarstva i Ministarstva finansija o Ski centru Durmitor i mogućem rješenju višegodišnjih problema.

"Na sjednici nije bilo riječi o Ski centru Durmitor ali je u pripremi materijal ministarstva održivog razvoja i turizma i finansija i mislim da ćemo za 10 dana izaći u javnost sa rješenjem tog pitanja. Najgore je ako Ski centar bude životario kao i do sada i ako se imovina bude prodavala na parčiće da bi se zadovoljili pojedinačni interesi", rekao je Sekulić.

Ministar je rekao da hotelski kapaciteti koje Ski centar Durmitor ima zaslužuju mnogo bolju pažnju od dosadašnje.

Ski centrom Durmitor već osmu godinu “gazduje” njegov bivši direktor Radovan Grbović, preko svojih firmi Nju ski centra i Grbović kompani.

On je imovinu Ski centra prvo dao svojoj firmi "Nju ski centar" koju je ugasio zbog dugova, pa sve to ponovio sa Grbović kompani.

Manjinski akcionari Ski centra Durmitor godinama vode sudske sporove, i tvrde da je mnogo imovine bivše kompanije u međuvremenu prodato ili je nestalo.

Bonus video: