U ponudi Hipo banke poklon i internet pripejd kartice

Osnovne pogodnosti ovih kartica su u tome što su na dohvat ruke pravi pokloni za sve prilike, za jednostavnu i bržu kupovinu robe i usluga
71 pregleda 0 komentar(a)
Hipo banka, Foto: Vesko Belojević
Hipo banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 15.02.2011. 16:49h

Hipo Alpe Adria banka je uvrstila u ponudu tri vrste Visa platnih kartica i to poklon karticu, karticu želja i internet karticu.

"Poklon kartice i kartice želja prave su prilike za rođendan, vjenčanje, rođenje djeteta ili bilo koju drugu prigodu, pri čemu se kartica želja i internet kartica mogu dopuniti. Internet pripejd karticom može se potpuno bezbrižno trgovati na internetu, jer uplatom tačno određenog iznosa za trošenje, mogućnost zloupotrebe kartice svodi se na minimum.

Osnovne pogodnosti ovih kartica su u tome što su na dohvat ruke pravi pokloni za sve prilike, za jednostavnu i bržu kupovinu robe i usluga uz veću fleksibilnost korišćenja i maksimalnu kontrolu potrošnje.

Kada je o potrošnji riječ, kartice se mogu “popuniti” iznosima od 20 do 2.000", saopšteno je iz Hipo Alpe Adria banke, dodajući da se poklon kartica i kartica želja može kupiti iako neko nije klijent banke.

U saopštenju se navodi da se za Internet karticu popunjava priznanica i uplatom željenog iznosa od 20 do 2.000 eura se dobija mogućnost da neko bude vlasnik te kartice.

"VISA pripejd kartice se mogu koristiti na više od 25 miliona POS terminala i milion i po bankomata u zemlji i inostranstvu koji nose oznaku VISA, uz maksimalnu sigurnost korištenja jer se na njih uplaćuje samo onoliko novca koliko se želi potrošiti pa je mogućnost zloupotrebe svedena na minimum", kazali su u banci.

Bonus video: