PRIPEJD KAMPANJA

Telenor nagradio 13.000 korisnika

5009 pregleda 0 komentar(a)
Klikni i osvoji, Foto: Telenor
Klikni i osvoji, Foto: Telenor
Ažurirano: 17.05.2019. 14:03h

Putem velike nagradne igre koju je organizovao za svoje pripejd korisnike, Telenor je dodijelio više od 13000 robnih i servisnih nagrada. Tokom osam sedmica, koliko je nagradna igra trajala, podijeljeno je gotovo 450 mobilnih telefona. Više od 4,300 korisnika nagrađeno je besplatnim minutima ka svim mrežama, a isto toliko njih dobilo je mogućnost da šalje neograničeni broj besplatnih poruka. Telenor je dodijelio i 10 GB interneta za više od 3,700 korisnika. Svake sedmice, dodjeljivane su i glavne, nedjeljne nagrade, pa je jedan od najnovijih modela Apple telefona – iPhone XS dobilo osam korisnika.

Telenorovi inženjeri razvili su softversko rješenje, specijalno dizajnirano za potrebe nagradne igre, koje je omogućavalo da se dnevne i sedmične nagrade izvlače slučajnim uzorkom. Nagrade su podijeljene korisnicima u svim gradovima Crne Gore.

,,Nagradnom igrom željeli smo da našim korisnicima pružimo još više mogućnosti da uživaju u servisima i uslugama koje nudi Telenor. Kao operator sa najvećim brojem pripejd korisnika u Crnoj Gori, željeli smo da nagradimo korisnike jer prepoznaju kvalitet naše ponude“, rekao je Brano Đurović, direktor Marketinga u Telenoru.

Svi pripejd korisnici, bez obzira na paket koji koriste, imali su pravo da učestvuju u nagradnoj igri. Vjerovatnoća za dobijanje nagrade povećavala se što se češće dopuni račun, bez obzira na iznos dopune. Nagrade su osmišljene tako da omogućavaju više besplatne, digitalne komunikacije u Telenor mreži.

Podsjećamo, nagradna igra dio je Telenorove pripejd kampanje, koja donosi još povoljnosti. Svi korisnici koji do 30. aprila kupe i aktiviraju Telenor pripejd karticu, dobiće 50 eura za pozive i SMS poruke u Crnoj Gori i pet gigabajta interneta. Osim toga, korisnici mogu potpuno besplatno, bez trošenja gigabajta, koristiti Facebook i Instagram godinu dana od trenutka aktivacije.