PREMIJER NA SASTANKU SA DELEGACIJOM ORASCOM DEVELOPMENTA

Marković: Turizam u zamahu, značajan doprinos daju projekti kakav je Luštica bay

"Turizam je u ekspanziji. Imali smo odličnu zimsku sezonu, a možemo reći da je ljetnja sezona počela ranije. Prema najnovijim podacima, u Crnoj Gori je trenutno 29 odsto više gostiju nego u istom periodu prošle godine", kazao je premijer Marković
488 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Vlada Crne Gore/Screenshot
Sa sastanka, Foto: Vlada Crne Gore/Screenshot

Turizam u Crnoj Gori je u zamahu, svakog dana imamo sve više turista a značajan doprinos dobrim rezultatima daju investitori i projekti kakav je Luštica bay, saopšteno je na sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i delegacije Orascom Developmenta, predvođene izvršnim direktorom Haledom Bišarom.

"Turizam je u ekspanziji. Imali smo odličnu zimsku sezonu, a možemo reći da je ljetnja sezona počela ranije. Prema najnovijim podacima, u Crnoj Gori je trenutno 29 odsto više gostiju nego u istom periodu prošle godine", kazao je premijer Marković.

Kako se navodi u saopštenju kabineta premijera, on je izrazio zadovoljstvo razvojem rizorta i dinamikom radova i ocijenio da Luštica i drugi veliki rizorti na primorju daju novi kvalitet turitičkoj ponudi. Bišara se, kako se dodaje, zahvalio na kontinuiranoj podršci Vlade i rekao da bez toga projekat ne bi mogao uspješno da se razvija.

"Mi ne bismo mogli bez vas, ali ni turizam ne može biti uspješan bez investitora kakav je Orascom development", kazao je Bišar.

Na sastanku je razgovarano i o pitanjima značajnim za dinamiziranje radova u rizortu Luštica bay, koja je u vlasništvu Orascom Developmenta, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Vlade.

Preporučujemo za Vas