Tivatski agrobudžet 23.000 eura

Lokalna uprava namjerava da finansijski podrži projekte uređenja objekata, terena, bašti, livada ili vidikovaca koji su u funkciji pružanja turističkih ili ugostiteljskih usluga u ruralnom području opštine Tivat...
505 pregleda 0 komentar(a)
Tivat, Foto: Shutterstock
Tivat, Foto: Shutterstock

Sekretarijat za turizam i preduzetništvo Opštine Tivat, u skladu sa Planom podsticajnih mjera u poljoprivredi za 2019.godinu objavio je više javnih poziva za sufinansiranje projekata iz oblasti poljoprivrede i turizma na području najmanjeg grada u Boki.

Lokalna uprava namjerava da finansijski podrži projekte uređenja objekata, terena, bašti, livada ili vidikovaca koji su u funkciji pružanja turističkih ili ugostiteljskih usluga u ruralnom području opštine Tivat, pruži podršku razvoju voćarske i vinogradarske proizvodnje, razvoju maslinarstva, povrtarske i cvjećarske proizvodnje, pčelarstva, ribarstva i marikulture i organske poljoprivrede.

Opština će podržati i projekte održivog upravljanja zelenim otpadom i dodijeliti premije u stočarstvu. Agrobudžet Opštine Tivat za ovu godinu iznosi 23.000 eura.

Bonus video: