Đurišiću 62.000 eura od Montenegro airlinesa?

Zastupnik Đurišića kazao je da je većina radnika MA dobila na sudu novac na osnovu smanjenja zarada iz ovog perioda, pa da i Đurišić na to ima pravo
12118 pregleda 25 komentar(a)
Đurišić, Foto: Zoran Đurić
Đurišić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.06.2019. 08:45h

Bivši direktor Montenegro erlajnsa Zoran Đurišić mogao bi od svoje bivše firme dobiti obeštećenje od oko 62 hiljade eura plus kamate.

Toliko je vještak utvrdio da su mu smanjena primanja u periodu od 2008. do 2013. godine po osnovu smanjenja zarade, neisplaćenog godišnjeg odmora i neračunanja minulog rada u zaradu.

Juče je održano završno ročište po njegovoj tužbi, a presuda bi mogla biti poznata u narednih mjesec dana. Njegov zastupnik je na jučerašnjem ročištu promijenio iznos iz prvobitnog tužbenog zahtjeva, kako bi se poklopio sa ciframa koje je naveo vještak.

Zastupnica MA ostala je pri stavu da je sam Đurišić učestvovao u donošenju odluka o smanjenju zarada, da je neke od njih i potpisao i da zbog toga nema pravo da traži sada taj novac.

Zastupnik Đurišića kazao je da je većina radnika MA dobila na sudu novac na osnovu smanjenja zarada iz ovog perioda, pa da i Đurišić na to ima pravo.

Bonus video: