JOŠ JEDAN DRAGULJ BUDVANSKE RIVIJERE

Novi hotel s pet zvjezdica otvoren u Budvi

Ānanti Resort, Residences & Beach Club predstavlja poseban premium koncept, i član je prestižne grupacije The Leading Hotels of the World, koju čine više od 400 hotela u 80 država
20597 pregleda 0 komentar(a)
Sa otvaranja hotela
Sa otvaranja hotela

Novi hotel s pet zvjezdica Ānanti Resort, Residences & Beach Club, otvoren je sinoć u Reževićima na Budvanskoj rivijeri, uz prisustvo brojnih zvanica iz Crne Gore i inostranstva. Zvanicama su se obratili predsjednik Opštine Budva Marko Carević, direktorica Nacionalne turističke organizacije Željka Radak Kukavičić, kao i investitor ovog luksuznog rizorta Stalbek Mišakov, koji su, presijecanjem vrpce, svečano i otvorili novi rizort.  

Ānanti Resort, Residences & Beach Club predstavlja poseban premium koncept, i član je prestižne grupacije The Leading Hotels of the World, koju čine više od 400 hotela u 80 država. Grupaciju karakteriše posebnost u smislu visokih standarda kvaliteta i različitosti, kao i posvećenosti detaljima, koji ih čine drugačijim od ostalih hotela.

Rizort čine osam hotelskih vila, te 14 apartmana, sa plažom kao dijelom ponude. Smještajne jedinice u vilama su i do 500 kvadratnih metara, dok su apartmani površine do 114 kvadratnih metara, i ispunjavaju visoke standarde modernog hotelijerstva. Dizajn eksterijera ovog hotela u potpunosti se uklapa u neposredno okruženje, dok dizajn enterijera nalazi inspiraciju u onom najljepšem, u prirodi samoj.  

Gostima su na raspolaganju: teretane, đakuziji, nekoliko soba za relaksaciju, privatna recepcija, konsijerž, privatni parkinzi, kao i predivne terase, privatna recepcija i infinity bazen. Vrhunac ponude čini azijski fusion restoran, koji nudi jela od mediteranskih sastojaka pripremljenih po azijskoj recepturi.

Iz menadžmenta ovog hotela naveli su da su zadovoljni popunjenošću hotela, te najavili izgradnju i otvaranje spa centra za narednu godinu.

Galerija

Preporučujemo za Vas