UPOZNALI RAJZING RAJNKE SA NAČINOM POSLOVANJA KOMPANIJE

Američka ambasadorka posjetila kompaniju Coca-Cola HBC Crna Gora

Tripković vjeruje da je i njegovo imenovanje za predsjednika Američke privredne komore u Crnoj Gori, potvrda kvaliteta rada i zalaganja kompanije na čijem je čelu
1427 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Tripković i Džudi Rajzing Rajnke, Foto: Coca-Cola HBC Crna Gora
Nikola Tripković i Džudi Rajzing Rajnke, Foto: Coca-Cola HBC Crna Gora

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke posjetila je danas kompaniju Coca-Cola HBC Crna Gora i razgovarala sa izvršnim direktorom te kompanije Nikolom Tripkovićem, koji je nedavno imenovan i za predsjednika Američke privredne komore u Crnoj Gori.

Tripković je ambasadorku Rajnke upoznao sa načinom poslovanja ove kompanije u Crnoj Gori, investicijama i društveno odgovornim projektima koje kompanija realizuje dugi niz godina u Crnoj Gori.

"Ključna vodilja našeg poslovnog djelovanja u Crnoj Gori je da konkretnim primjerom i aktivnostima doprinesemo unaprjeđenju poslovnog ambijenta i udruženog rješavanja važnih privrednih i ekonomskih pitanja u zemlji. Aktivno smo uključeni i u rad svih relevantnih poslovnih udruženja, jer vjerujemo da je partnerski odnos privrede i države neophodan mehanizam za ostvarivanje dugoročnih i održivih rezultata", kazao je Tripković.

Rajnke je čestitala Tripkoviću na imenovanju za predsjednika Američke privredne komore i poželjela mu uspjeh u naporima Američke privredne komore da unaprijedi poslovni ambijent u Crnoj Gori. Ona je takođe pohvalila posvećenost Coca-Cola HBC-a društveno odgovornom poslovanju koje se ogleda u naporima kompanije da podigne svijest o značaju zaštite životne sredine.

Tripković vjeruje da je i njegovo imenovanje za predsjednika Američke privredne komore u Crnoj Gori, potvrda kvaliteta rada i zalaganja kompanije na čijem je čelu.

"U isto vrijeme, ovo zvanje je i podstrek i obaveza da i sa te pozicije doprinesemo stvaranju još boljih poslovnih prilika i poboljšanju odnosa privatnog i javnog sektora u Crnoj Gori", zaključio je Tripković.