Begović: Nijesam dobila stan od države, već kredit za poboljšanje uslova stanovanja

"Taj stan od 75 kvadrata mi je ponuđen kao zamjena za stan koji je u mom vlasništvu, uz doplatu razlike u kvadraturi. Međutim, kako je ponuđeni stan bio sa upisanom zabilježbom spora, isti nijesam prihvatila"
9197 pregleda 14 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay, Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay, Pixabay

Sudija Vrhovnog suda Vesna Begović demantovala je da je od Vlade dobila stan od 75 kvadrata pod povoljnim uslovima.

Tu informaciju objavila je Organizacija KOD, koja je napravila spisak državnih službenika koji su u mandatu tadašnjeg premijera Mila Đukanovića od države dobili kredit ili stan pod povoljnim uslovima.

"Obavještavam Vas, da taj stan nijesam nikada dobila, već sam 2017.godine dobila kredit za poboljšanje uslova stanovanja od 40.000 eura, koji je uredno prijavljen kod Agencije za sprečavanje korupcije. Inače, posjedujem stan površine 52 metra kvadratna koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade stare oko 50 godina. O dobijanju navedenog kredita javnost je već više puta obaviještena preko medija. Naime, taj stan od 75 kvadrata mi je ponuđen kao zamjena za stan koji je u mom vlasništvu, uz doplatu razlike u kvadraturi. Međutim, kako je ponuđeni stan bio sa upisanom zabilježbom spora, isti nijesam prihvatila i naknadno sam dobila naprijed navedeni kredit. O prednjem posjedujem svu dokumentaciju ,koju mogu ponuditi na uvid", navodi se u reagovanju Begović

Bonus video: