AVION SLETIO IZ BEOGRADA

Milioniti putnik na Aerodromu Podgorica

“Prvi put posjećujem Crnu Goru i ovo je pravo iznenadjenje za mene"”, kazala je Svetlana Pokost
2148 pregleda 0 komentar(a)
Orlandić sa Pokost Svetlanom, Foto: Aerodromi CG
Orlandić sa Pokost Svetlanom, Foto: Aerodromi CG

Danas je na Aerodromu Podgorica, avionom Air Serbia iz Beograda koji je sletio u 8:10 časova, doputovala milionita putnica, Pokost Svetlana, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Milionitu putunicu su dočekali izvršni direktor Danilo Orlandić i direktor Aerodroma Podgorica, Dragan Milanović. Njoj je uručen poklon – vaučer za boravak u hotelu Centre Ville u Podgorici.

“Prvi put posjećujem Crnu Goru i ovo je pravo iznenadjenje za mene. Živim na Kipru već sedam godina, i planiram da se preselim sa porodicom u Tivat. Nikada nisam doživjela ništa slično, mnogo sam srećna zbog ovakvog dočeka”, kazala je Svetlana Pokost.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić naglasio je da je ovaj događaj "kulminacija sjajne godine za Aerodrom Podgorica."

"Koliki je obim saobraćaja bio na Aerodromu Podgorica govori činjenica da smo milionitog putnika ove godine dočekali čak dva i po mjeseca ranije u odnosu na 2017. godinu i dvadesetak dana ranije nego u 2018. godini. Imamo veliki rast saobraćaja tokom cijele godine i na Aerodromu Podgorica i u ovom trenutku je na oba aerodroma opsluženo 155 hiljada više putnika nego prošle godine. U naredna tri mjeseca očekujemo nastavak dobrih rezultata a 2019. će ostati upisana kao najuspješnija godina za našu kompaniju“, istakao je Orlandić.

Preporučujemo za Vas