Turoperatori iz Poljske u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Iz NTO su naveli i da je od početka godine, zaključno sa avgustom samo u kolektivnom smještaju u Crnoj Gori je boravilo gotovo 34.000 poljskih turista koji su ostvarili preko 153.000 noćenja što je rast od 19,41 % u odnosu na prethodnu godinu
697 pregleda 0 komentar(a)
Studijska posjeta MICE i specijalizovanih tuoperatora iz Poljske, Foto: NTO
Studijska posjeta MICE i specijalizovanih tuoperatora iz Poljske, Foto: NTO

Nacionalna turistička organizacija (NTO) Crne Gore organizuje studijsku posjetu MICE i specijalizovanih tuoperatora iz Poljske koji borave u Crnoj Gori od 30. septembra do 3. oktobra, saopšteno je iz NTO.

U saopštenju se dodaje da su tokom posjete destinaciji turoperatori imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore kroz obilaske atraktivnih lokaliteta i inspekcije hotelskih kapaciteta.

"Planirani obilazak je obuhvatao posjetu Šipčanika, Cetinja, NP „Lovćen“, Boke Kotorske, Budve, kao i inspekcije hotela „Hilton Podgorica“, „Verde Complex“, „Regent Porto Montenegro“, „The Chedi Luštica“, TN „Slovenska plaža“, „Falkensteiner“ i „Splendid Conference & Spa”. U okviru njihove posjete u Budvi je održana i poslovna radionica za članove Crnogorskog kongresnog biroa. Predstavnici domaće turističke privrede su imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima udruženja turoperatora i vazduhoplovnih agencija „AviaReps“ i poljske avio-kompanije „LOT” kao i agentima turoperatora: eTravel, BP Stare Miasto, Horyzonty, Gala Travel, Why Not Travel, FCM Travel Solutions, Orlando Travel, Primapol i Esky", kazali su iz NTO.

Iz NTO su naveli i da je od početka godine, zaključno sa avgustom samo u kolektivnom smještaju u Crnoj Gori je boravilo gotovo 34.000 poljskih turista koji su ostvarili preko 153.000 noćenja što je rast od 19,41 % u odnosu na prethodnu godinu.

"Nacionalna turistička organizacija Crne Gore do kraja godine planira različite PR aktivnosti na poljskom tržištu, organizaciju individualnih dolazaka blogera iz Poljske kao i nastup na Međunarodnom sajmu turizma „TT Varšava“. Studijska posjeta specijalizovanih poljskih turoperatora Crnoj Gori realizovana je uz podršku „AviaReps-a” i poljske avio-kompanije “LOT”, zaključuje se u saopštenju.