Misli pregled više za brigu manje. Misli UNIQA

U galeriji diplomatske kule The Capital Plaza centra organizovano predavanje o značaju preventivnih pregleda u borbi protiv karcinoma dojki
3559 pregleda 0 komentar(a)
UNIQA, Foto: UNIQA
UNIQA, Foto: UNIQA
Ažurirano: 25.10.2019. 15:51h

UNIQA, The Capital Plaza i poliklinika Rezidencija zdravlja Kerber udruženim snagama obilježile „ružičasti oktobar“ – mjesec u borbi protiv karcinoma dojki.

U galeriji The Capital Plaza centra juče u 15h organizovano je predavanje na temu "Rano otkrivanje karcinoma dojke" koje je održao Dr. Radomir Rakočević, radiolog i stručni saradnik Poliklinike Rezidencija Zdravlja Kerber, članice MedUNIQA grupe.

U okviru predavanja, dame su upoznate za faktorima rizika nastanka karcinoma, kao i značaju ranog otkrivanja istog. Uz poruku „misli pregled više, za brigu manje“ poseban akcenat je stavljen na preventivnim pregledima, kao glavnog „oružja“ u borbi protiv raka dojki.

Kako fizička aktivnost i zdravi stilovi života u značajnoj mjeri mogu spriječiti pojavu bolesti, obilježavanje „ružičastog oktobra“ nastavljeno je u The Capital Fitnes Centru gdje je organizovan Think Pink – open fitnes day.

Pored pomenutih aktivnosti koje je UNIQA osiguranje, kao društveno odgovorna kompanija, sprovela sa svojim partnerima The Capital Plaza i Rezidencijom zdravlja Kerber, u toku oktobra, sve dame koje se odluče za UNIQA životno osiguranje dobijaju na poklon besplatan ultrazvučni pregled dojki.

UNIQA nastavlja i u narednim mjesecima sa društveno odgovornim projektima: u novembru će zajedno sa partnerima doprinijeti povećanju svijesti o značaju preventivnih pregleda kod muškaraca (obilježavanja mjeseca u borbi protiv karcinoma prostate), dok će se u decembru tradicionalno organizovati najveća korporativna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Galerija