Aco Đukanović traži potvrdu da je platio komunalije

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Kafu

17-11-2019 08:34h
Sta ce mu potvrda kada je njegova drzava.

Kujtim_Shala

17-11-2019 08:52h
Zamislite državu gdje je rodjeni brat presjednika prvi Bankar,bez dana radnog staža,gdje trazi od RZUP-a,neku dozvolu,a vlasnik je RZUP-a,i da ga nikada niko nije potao odakle mu "lova"..sta treba još da se desi da ovaj "narod" (prije bi ga nazvao drugim imenom nego nece objaviti) tih 150 hiljada shvati da su braca,sestra i kumovi,sad krece i njihova druga generacija uzeli sve i sve je njihovo samo se pojavjuju druga imena,sledeci su voda i vazduh...Alisina zemlja cuda je Disnyland za Crnu Goru

medenamed

17-11-2019 12:35h
"...da mu se dostavi potvrda da je izmirio komunalije za budući poslovno-komercijalni kompleks ..."" (?!) Damu se dostavi, bre, umjesto da acika PREDOČI dokument!... O, prokleta zemljo, propala se! I dostaviće mu potvrdu, iako, najvjerovatnije, nije platio!!

djiko067

17-11-2019 14:35h
Potvrdu trazi na racun objekta koji je srusio a koji je bio 3 puta manjih gabarita od ovoga koji zapocinje izgradnju. Da je neko drugi u pitanju, morao bi da prodje rekostrukciju uz sve moguce dazbine, ovome ce naravno dostaviti na ruke, sa sve izvinjenje na cekanju. Ovo je zemlja cuda

Sofronije_

17-11-2019 19:59h
Ne, definitivno je ovaj narod zasluzio ovakav polozaj, jer ako je ono toliko bijedno da ne smije da digne glas protiv onoga ko na same bahanalije kao sto su kockanje po kazinima potrozi vise na mjesecnom nivou nego sto oni za zivota zarade - onda narod zasluzuje da mu ovo rade.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: