Svakog četvrtka akcijske cijene

Otvoren novi supermarket Franca

Otvoren je 60-ti po redu Supermarket Franca u Nikšiću. Supermarket , površine 300m², nalazi se u novotvorenom Tržnom Centru u ulici Novice Cerovića u Nikšiću
12981 pregleda 0 komentar(a)
Franca, Foto: Franca
Franca, Foto: Franca
Ažurirano: 18.12.2019. 09:05h

Kompanija Franca Marketi nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže, čime će broj Franca marketa u Crnoj Gori porasti na 60.

Franca
Franca(Foto: Franca)

Otvoren je 60-ti po redu Supermarket Franca u Nikšiću. Supermarket , površine 300m², nalazi se u novotvorenom Tržnom Centru u ulici Novice Cerovića u Nikšiću.

Franca
Franca(Foto: Franca)

Nastavljamo širenjem sa ciljem da što većem broju građana ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Franca
Franca(Foto: Franca)

Izdvajamo se po vremenski ograničenim akcijskim cijenama koje počinju četvrtkom u svim Franca Supermarketima i mijenjaju se iz nedelje u nedelju, pa shodno tome se mogu naći razni artikli po super niskim cijenama.Svakodnevna isporuka uvijek svježeg mesa je ono što nas čini prepoznatljivim i jedinstvenim.Kod nas će te uvijek naći domaće i svježe pileće i juneće meso sa farmi Franca.Istrajni smo na svježini i kvalitetu i na tome se gradi temelj našeg uspješnog poslovanja.Važno je napomenuti da su u ponudi zastupljeni i naši dobavljači sa više stotina proizvoda što čini našu ponudu raznovrsnom.

Franca
Franca(Foto: Franca)

Vjerujemo da ćemo zadobiti povjerenje kupaca kroz pažljivo odabran asortiman sa najboljim odnosom cijene, ponude, kvaliteta i usluge na jednom mjestu.

Franca
Franca(Foto: Franca)

Tim povodom pozivamo sve da nas posjete i uvjere se zašto je kod nas kupovina jednostavna, brža i povoljnija.

Preporučujemo za Vas