Zaboravite na šaltere i redove, brzo i lako platite svoje račune putem aplikacije

Digitalni Kiosk je prva domaća “wallet” aplikacija koja vam pored postojećih usluga, od sada omogućava da izmirite svoje obaveze i platite račun za utrošenu električnu energiju, kao i za usluge Crnogorskog Telekoma, sa svega par klikova i bez dodatnih troškova.
8265 pregleda 0 komentar(a)
Digitalni kiosk, Foto: 2BI
Digitalni kiosk, Foto: 2BI

Kako da platite račune putem aplikacije?

Aplikaciju Digitalni Kiosk je realizovala kompanija 2BI u saradnji sa Crnogorskom Komercijalnom Bankom sa namjerom da korisnicima platnih kartica, omogući brzo i sigurno plaćanje širokog spektra usluga koje svakodnevno koriste. Najnovije u nizu su usluge plaćanja računa. U saradnji sa Crnogorskom komercijalnom bankom, Elektroprivredom Crne Gore i Crnogorskim Telekomom, 2BI kompanija je omogućila korisnicima aplikacije da na brz i jednostavan način plate svoj račun za elektičnu energiju odnosno račune za usluge Crnogorskog Telekoma, bez obzira gdje se nalaze.

Dovoljno je da skenirate jedinstveni QR kod sa računa ili da u za to predviđeno polje u aplikaciji upišete osnovne podatke sa svog računa, cifru koju želite da uplatite i zatim potvrdite uplatu. Plaćanje računa od sada možete obaviti bez čekanja u redu, a cio proces traje manje od jednog minuta čime štedite svoje vrijeme i novac.

digitalni kios
Primjer plaćanja računa za električnu energiju korišćenjem QR koda(Foto: 2BI)

Digitalni Kiosk i Mastercard vas nagrađuju

Digitalni Kiosk u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Mastercad, tokom novembra i decembra 2019. i januara mjeseca 2020. godine, svim korisnicima Mastercard kartica, bilo koje banke na tržištu Crne Gore, nudi dodatne pogodnosti. Svaki korisnik aplikacije koji za plaćanje u okviru aplikacije, tokom trajanja kampanje, registruje i koristi Mastercard karticu, dobija promo kod u vrijednosti od 5€ nakon izvršenog prvog plaćanja. Nakon još tri plaćanja, korisnici Mastercard kartica dobijaju još jedan promo kod sa dodatnih 5€.

Digitalni Kiosk mobilna aplikacija predstavlja inovaciju na crnogorskom finansijskom tržištu i već je prepoznata od strane velikog broja korisnika kao virtuelni novčanik, doprinoseći tako digitalnim inovacijama u bankarskim rješenjima.

Bezbjednost na prvom mjestu

Aplikacija Digitalni Kiosk koristi najsavremenije protokole za bezbjedno plaćanje čime je zadobila povjerenje svojih partnera CKB banke i kompanije Mastercard. “Sigurnost podataka je od izuzetne važnosti, pa zato kompanija 2BI brine u potpunosti o zaštiti korisnikovih podataka. Cjelokupan proces izvršavanja platnih transakcija uskladili smo sa najvišim PCI DSS standardima”, naglašavaju iz kompanije 2BI.

digitalni kios
Primjer plaćanja računa za električnu energiju direktnim unošenjem podataka sa računa(Foto: 2BI)

U korak sa savremenim načinom života

,,Naša kompanija je odlučila da građanima ponudi besplatnu aplikaciju, koja ne podrazumjeva dodatne troškove prilikom plaćanja proizvoda i usluga. Sada na klik možete dopuniti prepaid račun ili platiti vaše parking mjesto’’, objašnjava Branislav Bogetić iz kompanije 2BI.

digitalni kios
Primjer plaćanja korišćenja usluga Crnogorskog Telekoma skeniranjem QR koda(Foto: 2BI)

Unaprijeđena verzija aplikacije Digitalni Kiosk omogućava plaćanje širokog spektra usluga koje naši građani svakodnevno koriste: dopuna pripejd računa za sva tri mobilna operatera, plaćanje parkinga po zonama, plaćanje taksija, rent-a-car ili usluga transfera, asistencije - pomoći na putu, Uniqa osiguranja kao i plaćanje kotizacija za edukativne kurseve u organizaciji kompanije 2BI.

Potražite Digitalni Kiosk

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete pronaći na Google i Apple Store. Nakon što instalirate aplikaciju i registrujete svoju platnu karticu (bez obzira koja je banka izdavalac kartice), možete odmah početi sa plaćanjem neke od brojnih usluga koje aplikacija nudi, bez ikakvih dodatnih troškova.

Digitalni kiosk
Digitalni kiosk(Foto: 2BI)

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android: IoS aplikacija: https://itunes.apple.com/us/app/digitalni-kiosk/id1404737856?mt=8 Android aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.digitalnikiosk