OD 8 DO 10 ČASOVA ŠALTERI REZERVISANI ZA PENZIONERE I OSI

Hipotekarna banka danas počela isplatu penzija

Dok traje isplata penzija, prva dva sata rada šaltera, od 8 do 10 časova će biti rezervisani za penzionere i osobe sa invaliditetom
2036 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: HB, HB
Ilustracija, Foto: HB, HB

U cilju efikasnije isplate penzija, a uvažavajući preporuke Vlade Crne Gore da se posebna pažnja posveti penzionerima i osobama sa invaliditetom, Hipotekarna banka je odlučila da isplatu penzija, koje je Fond PIO najavio za petak 20. marta, počne već danas.

Dok traje isplata penzija, prva dva sata rada šaltera, od 8 do 10 časova će biti rezervisani za penzionere i osobe sa invaliditetom.

"Penzioneri koji imaju kartice novac mogu podići na bankomatima, bez dolaska u banku. Hipotekarna banka ima preko 40 bankomata širom Crne Gore koji se redovno snadbijevaju dovoljnom količinom novca. Molimo sve klijente banke da uvaže ove razloge, kao i da nakon 10 časova imaju razumijevanje i ustupe prvenstvo našim najstarijim sugrađanima prilikom obavljanja redovnih aktivnosti na šalterima banke", navodi se u saopštenju banke.

Sve klijente podsjećaju da su im na usluzi elektronski servisi banke, a sve informacije mogu se naći na www.hipotekarnabanka.com ili pozivom na broj call centra 19905.

Preporučujemo za Vas