Jovanić do 24. aprila odgodio ročišta u Privrednom sudu

"Svi kontakt telefoni i e-mailovi sudskih pisarnica su dostupni na internet stranici suda", saopštili su iz Privrednog suda
926 pregleda 0 komentar(a)
Jovanić, Foto: Savo Prelević
Jovanić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.04.2020. 15:30h

Predsjednik Privrednog suda Crne Gore Blažo Jovanić odgodio je do 24. aprila ove godine zakazana ročišta u ovom sudu, a sve u skladu sa Vladinim preporukama donijetim sredinom prošlog mjeseca vezano za zaštitu i borbu protiv koronavirusa.

"U skladu sa Preporukama Ministarstva zdravlja od 13. marta 2020.godine, a sve u cilju sprečavanja širenja koronavirusa (COVID-19) i zaštite zdravlja zaposlenih i građana i zbog novonastale situacije u zemllji, kao i novih mjera koje su donijete, obavještavamo javnost da se ročišta u prvom stepenu koja su zakazana u Privrednom sudu CG u periodu od 13. aprila do 24. aprila 2020. godine odlažu. U izuzetnim slučajevima, kada to razlozi cjelishodnosti opravdavaju, sud može donijeti odluku da se ročište održi, o čemu je dužan da posebno obavijesti stranke“, saopštio je Jovanić..

Takođe, shodno donijetim mjerama u radu sa strankama i učesnicima sudskog postupka, Privredni sud će primati pismena putem Pošte Crne Gore i elektronske pošte.

"Svi kontakt telefoni i e-mailovi sudskih pisarnica su dostupni na internet stranici suda", saopštili su iz ove institucije.

Bonus video: