Addiko banka: Klijenti zaposleni u zdravstvu oslobođeni plaćanja mjesečne naknade

"Oslobađanjem plaćanja mjesečne naknade za vođenje tekućih računa, željeli smo našim klijentima koji rade u zdravstvenom sistemu da ukažemo zahvalnost i poštovanje za njihovu požrtvovanost , kao i da im na ovaj način čestitamo Svjetski dan zdravlja", izjavio je glavni izvršni direktor, Kristof Šoen
5459 pregleda 1 komentar(a)
Addiko banka
Addiko banka

Klijenti Addiko banke zaposleni u sistemu zdravstvene zaštite biće oslobođeni plaćanja mjesečnih naknada za vođenje transakcionog računa, paketa tekućih računa, elektronskog i mobilnog bankarstva za april, maj i jun 2020. godine, saopšteno je iz te banke.

"Ova pogodnost odnosi se na klijente koji rade na zdravstvenoj zaštiti u bolnicama, kao i domovima zdravlja u cijeloj Crnoj Gori. Addiko Bank AD Podgorica kontinuirano pruža podršku zajednici u kojoj posluje, a posebno u ovim vremenima kada su zdravlje i sigurnost njenih zaposlenih, klijenata i društva u cjelini prioritet", istakli su iz Addiko banke.

U saopštenju se dodaje da je Addiko banka odlučila da podrži djelatnost koja se nalazi na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa i ukaže im pažnju za hrabrost i nesebičnu angažovanost u obavljanju njihovih redovnih i vanrednih dužnosti i obaveza, brinući svakodnevno o zdravlju pacijenata na radnom mjestu, ali i u porodici i društvu.

"U trenutku kada se borimo sa najvećim izazovom po ljudsko zdravlje u ovom milenijumu, značaj medicinskih radnika u pružanju zdravstvene zaštite je neprocjenjiva. Oslobađanjem plaćanja mjesečne naknade za vođenje tekućih računa, željeli smo našim klijentima koji rade u zdravstvenom sistemu da ukažemo zahvalnost i poštovanje za njihovu požrtvovanost , kao i da im na ovaj način čestitamo Svjetski dan zdravlja", izjavio je glavni izvršni direktor, Kristof Šoen.

Iz Addiko banke su kazali da je dodatna podrška Addiko banke zdravstvenom sistemu Crne Gore i donacija Nacionalnom koordinacionom tijelu (NKT) u iznosu od 15.000 eura, za kupovinu medicinske i zaštitne opreme, kao i 4.000 eura pomoći Kliničkom centru za nabavku respiratora, kroz Udruženje banaka.

Bonus video: