Marković: Budžet pripada svakom građaninu, Vlada je spremna da ponese teret i odgovornost

Marković je kazao da za zemlju poput Crne Gore, koja je na putu sveukupnog razvoja, kriza je stigla u trenutku koji ne ostavlja prostor za oklijevanje ili neodlučnost kada je u pitanju očuvanje ekonomije i zaštita standarda naših građana
12382 pregleda 30 komentar(a)
Marković, Foto: Savo Prelević
Marković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.04.2020. 12:05h

Radili smo predano da obezbijedimo dodatni finansijski potencijal za podršku građanima i privredi, saopštio je danas predsjednik Vlade Crne Gore, Duško Marković, objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu Vlade Crne Gore.

"Državni budžet pripada svakom građaninu, i Vlada je spremna da ponese i teret i odgovornost ovog složenog i zahtjevnog trenutka", istakao je Marković na sjednici Vlade.

Marković je kazao da za zemlju poput Crne Gore, koja je na putu sveukupnog razvoja, kriza je stigla u trenutku koji ne ostavlja prostor za oklijevanje ili neodlučnost kada je u pitanju očuvanje ekonomije i zaštita standarda naših građana.

Vlada će danas usvojiti drugi paket mjera za pomoć građanima i privredi u ublažavanju posljedica izazvanih pandemijom koronavirusa, a u podne će ga predstaviti premijer i resorni ministri.

Bonus video: