SBBET: Budi Lucky uz Lucky 6 i Osvoji Samsung Galaxy Note 10!

Svaki petak u maju je srećan petak pošto je SBbet za tebe pripremio fenomenalno takmičenje!
3084 pregleda 0 komentar(a)
Igraj Lucky 6 i Osvoji Note 10!, Foto: SBBet
Igraj Lucky 6 i Osvoji Note 10!, Foto: SBBet

Pred nama je mjesec prepun zabave jer SBbet ne prestaje da daruje. Svakog petka poklanjamo SAMSUNG NOTE 10 a ti možeš da budeš njegov ponosni vlasnik!

Sve što treba da uradiš jeste da zaigraš svoju omiljenu igru brojeva Lucky 6, izabereš najsrećnijih 6 od 48 brojeva i možeš da osvojiš SUPER BONUS do 5000 EUR.

A u SBbet-u dobijaš čak i kada gubiš jer svi tvoji gubitni tiketi, u toku jedne nedelje, su u konkurenciji za fenomenalni Samsung Galaxy Note 10.

Probudi svoj takmičarski duh, zaigraj Lucky 6 i velike su šanse da ćeš baš ti osvojiti jednu od fenomenalnih nedeljnih nagrada. Klikni ovdje i započni zabavu!

I to nije sve – svako ko uplati depozit do 19. maja ostvaruje 10% bonusa na uplatu i 10 besplatnih online kazino spinova.

Budi odgovoran, ostani zdrav a mi se vidimo u ponedeljak 04. maja kada naše poslovnice ponovo otvaraju svoja vrata. Prepoznatljiv ambijent i vrhunska zabava čekaju te na starom mjestu uz obavezno pridržavanje svih propisanih mjera prevencije u cilju zaštite tvog i našeg zdravlja.

Tvoj SBbet