AERODROMI CRNE GORE

Orlandić promijenio najbliže saradnike

Novi pomoćnici direktora ACG Mitrović, Zoronjić, Ivanović i Hajduković
6796 pregleda 0 komentar(a)
Aerodrom Podgorica, Foto: Boris Pejović
Aerodrom Podgorica, Foto: Boris Pejović

Novi pomoćnici izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore (ACG) biće Aleksandar Mitrović, Kemal Zoronjić, Nikola Ivanović i Predrag Hajduković. Oni će na tim pozicijama zamijeniti Dejana Radonjića, Ivana Kusovca i Goricu Raičević.

Iz te državne kompanije “Vijestima” je zvanično potvrđeno da je Odbor direktora ACG, na predlog izvršnog direktora Danila Orlandića, imenovao nove pomoćnike u pravnom i komercijalnom sektoru, kao i za oblasti saobraćaja i razvoja.

“Kolege Kusovac, Radonjić i Raičević, koji su obavljali odgovorne funkcije u prethodnom periodu, nastaviće svoj rad unutar preduzeća. Novi pomoćnici su ljudi sa ozbiljnim radnim iskustvom koji su i u prethodnom periodu obavljali više značajnih funkcija”, kazali su iz ACG.

Iz ACG su se zahvalili dosadašnjim pomoćnicima i vjeruju da će nove kolege doprinijeti da to preduzeće, u ovom teškom periodu za avioindustriju, unaprijedi poslovanje i “postigne još bolje rezultate”.

Dugogodišnji šef pravne službe ACG Nikola Ivanović je novi pomoćnik za pravne poslove, a dosadašnji državni sekretar u Ministarstvu prosvjete Aleksandar Mitrović za komercijalne poslove. Hajduković, magistar ekonomskih nauka i dugogodišnji rukovodilac u više revizorskih preduzeća, postaje novi pomoćnik za razvoj, a inženjer mašinstva Kemal Zoronjić pomoćnik za saobraćaj.

Preporučujemo za Vas