Počela sa radom filijala Lovćen banke u Mojkovcu

Lovćen banka otvorila petnaestu poslovnu jedinicu u Crnoj Gori, a treću na sjeveru Crne Gore
1089 pregleda 1 komentar(a)
Filijala u Mojkovcu, Foto: Lovćen banka
Filijala u Mojkovcu, Foto: Lovćen banka

Lovćen banka otvorila je danas poslovnicu u Mojkovcu u ulici Mališe Damjanovića b.b.

Filijala će biti na usluzi radnim danima od osam sati do 16 sati, a subotom do 13 sati.

Iz banke je saopšteno da će filijala, shodno postavljenim standardima banke, zadovoljavati najsavremenije bankarske zahtjeve, pri čemu će klijentima na usluzi biti ljubazno osoblje, zaduženo da obezbijedi brze i kvalitetne bankarske usluge u komfornom i prijatnom ambijentu.

"Otvaranje filijale u Mojkovcu predstavlja potvrdu ranijih najava Lovćen banke da će se u narednom periodu sve više pažnje poklanjati sjeveru Crne Gore i ulaganjima u njegov razvoj", navodi se u saopštenju.

Iz banke su, u skladu sa praksom o donaciji lokalnoj zajednici prilikom otvaranja nove filijale, donirali hiljadu eura preduzeću Komunalne usluge Gradac iz Mojkovca u cilju uređenja javnih površina u ulici Mališe Damjanovića.

Glavni izvršni direktor Lovćen banke, Vinko Nikić, kazao je da su filijalu otvorili sa namjerom da se održe sve one ideje Mojkovca, privrede, očekivanja i svega što će donijeti opštu dobrobit i ekonomski prosperitet Crne Gore.

„Lovćen banka je došla u ovaj gradić burne i slavne istorije, definitivno prepoznavši sve one ideje, zacrtane ciljeve koje vlast na čelu sa gradonačelnikom Rankom Mišnićem ima u skoroj budućnosti u planu da realizuje. Više smo nego sigurni da je Lovćen banka pravi partner u cijeloj ovoj priči. Da to nije tako sigurno danas ne bismo bili ovdje“, kazao je Nikić.

On je naveo da je ubijeđen da je veoma važno dalje podsticati razvoj sjevera, jer taj dio Crne Gore mora biti razvijen kao nekada, čime će pokušati da zadrže mlade Mojkovčane da ne idu na rad u Budvu ili Podgoricu, jer u Mojkovcu mogu razvijati sve zamišljene ideje.

Mišnić je naveo da mu je veliko zadovoljstvo što može u svoje i ime lokalne uprave da pozdravi menadžment Lovćen banke, koji je prepoznao u Mojkovcu mjesto i razvojne projekte koji će pomoći da zajednički ostvare zacrtane vizije.

„Danas mogu da kažem da se u vremenu pandemije, menadžment Lovćen banke nije pokolebao da ne otvori, već naprotiv, svo ovo vrijeme radili smo, zajednički, da pripremimo prostorije za otvaranje. Ovo je za Mojkovac jedan lijep događaj i dobra namjera svih iz Lovćen banke i nešto što će pospješiti u Mojkovcu privredu”, rekao je Mišnić.

Izvršni direktor za upravljanje poslovanjem sa stanovništvom, likvidnošću i Call centrom, Draško Trninić, naveo je da je danas Lovćen banka otvorila svoju 15. poslovnu jedinicu.

„Nakon otvaranja poslovnih jedinica u Rožajama i Petnjici, ovo je treća poslovna jedinica na sjeveru Crne Gore i nadamo se da Lovćen banka neće stati na tome. Vrlo je bitno da širimo našu mrežu na sjeveru Crne Gore, jer smo ga prepoznali kao region koji zaslužuje pažnju Lovćen banke i svih privrednih subjekata u Crnoj Gori“, rekao je Trninić.

On je kazao da su poslovnicu danas otvorili u Mojkovcu, prevashodno zbog dobre saradnje sa lokalnom samoupravom, što je i jedan od preduslova za uspješno poslovanje poslovne banke u novim sredinama.

„Lovćen banka u narednom periodu namjerava da u toku godine modernizuje još dvije poslovnice u gradovima gdje već posluje i otvori još jednu na sjeveru Crne Gore. Naša vizija je da Crna Gora nije samo Podgorica i primorje, već i male sredine“, naveo je Trninić.

On je kazao da je sve poteklo iz malih sredina, kao i da je Lovćen banka okrenuta običnom građaninu, malim privrednicima i poljoprivrednicima.

„Mi ne biramo klijente, svi su klijenti Lovćen banke, svako zaslužuje šansu i priliku da se okuša u biznisu i ima podršku poslovne banke. Praviti disperziju tržišta - to je vizija Lovćen banke”, poručio je Trninić.

Bonus video: