UPRAVA javnih radova

Raskinuli ugovor o nadzoru vrijedan oko 10 hiljada eura zbog nepoštovanja obaveza

Uprava javnih radova, na ovaj način, kako su istakli dalje u saopštenju, “želi da stavi do znanja svim kompanijama koje učestvuju u realizaciji kapitalnih projekata Vlade Crne Gore da se od njih očekuje maksimalna odgovornost i pridržavanje ugovorenih aktivnosti”

618 pregleda 0 komentar(a)
Zaton, Foto: Facebook
Zaton, Foto: Facebook

Uprava javnih radova (UJR) raskinula je ugovor sa podgoričkim preduzećem „Decom Montenegro“, zbog propusta i nepoštovanja ugovorenih obaveza u toku stručnog nadzora nad izgradnjom vodovodne infrastrukture u bjelopoljskom naselju Zaton.

“Pokrenut je i postupak aktiviranja garancije za dobro izvršenje ugovora i polise osiguranja od profesionalne odgovornosti, kao vid zaštite interesa države u realizaciji kapitalnih projekata. Vrijednost raskinutog ugovora sa preduzećem „Decom Montenegro“ iznosila je 9.777 eura”, saopštili su iz UJR.

Uprava javnih radova, na ovaj način, kako su istakli dalje u saopštenju, “želi da stavi do znanja svim kompanijama koje učestvuju u realizaciji kapitalnih projekata Vlade Crne Gore da se od njih očekuje maksimalna odgovornost i pridržavanje ugovorenih aktivnosti”.

“Istovremeno je započeta procedura izbora novog preduzeća koje će biti zaduženo za stručni nadzor u nastavku radova na vodovodnoj mreži u Zatonu”, zaključili su iz UJR.