Grbović informisao Tudik o mogućim investiranjima u Nikšić

Prvi konkretan vid saradnje ostvariće se u okviru programa Dani Frankofonije, kada će se u martu u Nikšiću, pod pokroviteljstvom ambasade Francuske održati koncert, kao i drugi programi
102 pregleda 4 komentar(a)
Veselin Grbović, Kristin Tudik, Foto: Opština Nikšić
Veselin Grbović, Kristin Tudik, Foto: Opština Nikšić
Ažurirano: 09.02.2018. 13:34h

Ambasadorka Francuske u Crnoj Gori, KristinTudik, bila je u zvaničnoj posjeti opštini Nikšić I tom prilikom se srela sa predsjednikom Opštine Veselinom Grbovićem.

Kako stoji u saopštenju za javnost Grbović je ambasadorku upoznao sa resursima i budućim strateškim razvojnim projektima lokalne zajednice, a bilo je riječi i o ekonomsko-privrednim osobenostima i kulturno–turističkim potencijalima grada.

“Predsjednik Opštine iskoristio je priliku da informiše ambasadorku o mogućim investiranjima u Nikšić i istakao oblasti za koje bi moguće bili zainteresovani i francuski investitori”, stoji u saopštenju zajavnost.

Prvi konkretan vid saradnje ostvariće se u okviru programa Dani Frankofonije, kada će se u martu u Nikšiću, pod pokroviteljstvom ambasade Francuske održati koncert, kao i drugi programi.

Ambasadorka Francuske je izrazila očekivanje da će prilikom narednog dolaska imati konkretne predloge projekata koji će se realizovati u Nikšiću. Sastanku su prisustvovali i predsjednik Skupštine Opštine Nikšić Radivoje Lala Nikčević, glavna administratorka Veselinka Jauković i rukovodilac službe predsjednika Slobodanka Roganović.

Bonus video: