Specijalne ponude i dnevne propusnice u Karisminim hotelima na Dan državnosti

U čast Dana državnosti Crne Gore, Karisma je pripremila posebnu all inclusive ponudu za građane Crne Gore, koja podrazumijeva ljetovanje od 11 dana, koju građani plaćaju sedam, odnosno Karisma poklanja četiri dana gratis

16112 pregleda 23 reakcija 0 komentar(a)
Holiday Villages Montenegro, Foto: Karisma
Holiday Villages Montenegro, Foto: Karisma

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio međunarodne hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, otvoriće 10. jula hotele u Ulcinju The Long Beach Hotel Montenegro i Holiday Villages Montenegro.

U čast Dana državnosti Crne Gore, Karisma je pripremila posebnu all inclusive ponudu za građane Crne Gore, koja podrazumijeva ljetovanje od 11 dana, koju građani plaćaju sedam, odnosno Karisma poklanja četiri dana gratis. Djeca do navršenih 12 godina ostvaruju popust od 50 odsto, dok djeca do navršenih dvije godine mogu boraviti u hotelima besplatno.

Mimo ove specijalne ponude, Karisma je obezbijedila i daliy pass-ove (dnevne propusnice) za sve građane, koji iznose 15 eura po osobi, dok će djeca do 12 godina imati mogućnost da u ovoj pogodnosti uživaju besplatno. Cijena uključuje: dnevnu propusnicu za korišćenje bazena ili plaže, plažnog mobilijara, kao i specijalne popuste za osvježenje i užinu u Marley Beach Lounge Bar-u.

Karisma ove godine ulazi u treću godinu uspješnog poslovanja u najjužnijem gradu Crne Gore. Otvaranjem hotela, te revitalizovanjem turističke ponude u Ulcinju, Karisma je zauzela dominantnu poziciju na turističkoj mapi Crne Gore.

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.