Vlada za članove novog Odbora direktora "Montecarga" predložila Jovanovića, Zejnilovića, Musića i Mijović

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Filipa Grujića dužnosti člana Upravnog odbora Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, prije isteka mandata, na lični zahtjev

5733 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

U okviru kadrovskih pitanja, Vlada je donijela zaključak kojim predlaže Skupštini akcionara „Montecargo“ AD Podgorica da, zbog podnošenja ostavke člana Odbora direktora ovog društva, Slobodana Franete, za članove novog Odbora direktora „Montecargo“ AD Podgorica, predstavnike državnog kapitala, izabere: Slavenka Jovanovića, Isljama Zejnilovića, Dževata Musića i Darinku Mijović.

"Za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na IX vanrednoj Skupštini akcionara „Montecargo“ AD Podgorica, zakazanoj za 24. jul 2020. godine, određena je Milena Milačić, samostalna savjetnica u Direktoratu za željeznički saobraćaj u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, dok je za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na XII vanrednoj Skupštini akcionara „Željeznički prevoz Crne Gore“ AD Podgorica, zakazanoj za 3. avgust 2020. godine, određena Tanja Dašić, samostalna savjetnica u Direktoratu za željeznički saobraćaj u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva", saopšteno je iz Vlade.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Filipa Grujića dužnosti člana Upravnog odbora Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, prije isteka mandata, na lični zahtjev.

Bonus video: