Šest godina je od osnivanja Lovćen banke, radom i ulaganjima postigli smo mnogo

Ponosni na svojih šest godina

Značajni rezultati, mnogo novih radnih mjesta, na hiljade zadovoljnih i odanih klijenata – samo su dio jedne iskrene priče na koju smo ponosni

23238 pregleda 89 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Lovćen banka
Foto: Lovćen banka

Dvadeset petog avgusta 2014. godine počela je sa radom Lovćen banka, nastala kao rezultat višedecenijske saradnje poslovnih ljudi iz Crne Gore sa prestižnom međunarodnom finansijskom institucijom - njemačkim DEG-om.

Zahvaljujući prepoznatoj bankarskoj praksi i domaćoj ekspertizi, stvorili smo Banku drugačije poslovne filozofije, Banku koja svojim klijentima pruža snažnu podršku. U isto vrijeme, bili smo i ostali istinski odani ideji snažne i ekonomski prosperitetne Crne Gore.

Poslovnu mrežu Lovćen banke danas čini 15 poslovnih jedinica sa sjedištem u Podgorici. S ciljem da podstaknemo razvoj Sjevera i da u narednom periodu damo snažan impuls njegovom razvoju kroz ulaganja u projekte iz agrobiznisa, turizma, energetike i podršku građanima sjevernih opština, pored filijala u Rožajama i Petnjici, otvorili smo i filijalu u Mojkovcu, već treću na sjeveru Crne Gore.

Ne zaboravljajući potrebe naših klijenata u Podgorici, otvorili i filijalu na Starom aerodromu, a dvije filijale (Herceg Novi i Budva) preselili na nove, ljepše i veće lokacije.

U saradnji sa Payten-om proširili smo mrežu bankomata, kojih je trenutno preko 40 sirom Crne Gore.

Tim Lovcen banke raste iz godine u godinu i Banka nastavlja sa otvaranjem novih radnih mjesta.

Postali smo bogatiji za 30 novih kolega, tokom 2020.god. Edukujemo nove bankarske kadrove, a istovremeno učimo od najboljih, čime uspostavljamo bankarske standarde za kvalitet rada naših zaposlenih. Stvaramo prostor za mlade ljude, da napreduju i stvaraju, a probleme prevazilazimo uz fer i racionalne odluke. Sve to ne bi bilo moguće da svako od nas u ovaj projekat nije utkao i dio sebe, a držimo se kao porodica.

foto: Lovćen banka

Stekli smo puno prijatelja, na hiljade zadovoljnih klijenata i kreirali paletu proizvoda koja je prilagođena njihovim potrebama.

Banka postoji zbog klijenata, zajedno sa njima osluškuje tržište, jer želi da podrži razvoj zemlje i da u bliskoj budućnosti privredi i građanima bude „broj jedan“ bankarska opcija. Profesionalni tim Lovćen banke gradi budućnost sa klijentima, pružajući im finansijska rješenja koja će pomoći i njima i Banci da jos više rastu i da se razvijaju. Klijenti prepoznaju posvećenost tima Lovćen banke i svakodnevno nam poklanjaju svoje povjerenje.

U prethodnih godinu dana smo plasirali dva nova proizvoda - My Lovćen mBanking i Kredit za penzionere uz besplatnu polisu osiguranja, a naš najtraženiji proizvod - Stambeni kredit sa 12 mjeseci grejs perioda i dalje je jedinstven na tržištu.

Učešćem u Vladinim projektima „1000+” i „Energetski efikasan dom” dali smo i svoj doprinos povećanju kvaliteta života naših građana.

Kreirali smo novi slogan Banke, kao i nov, dinamičan veb-sajt.

Od danas klijentima pružamo jedno sasvim novo korisničko iskustvo, jednostavno korišćenje i moderan dizajn – novi veb-sajt Lovćen banke, za koji su nam inspiracija bile ljepote naše Crne Gore.

Novi slogan Lovćen banke je „Porodica kojoj pripadate” i predstavlja ono što zaista jesmo – porodica koja postoji da bi svojim klijentima pružila podršku, sigurnost i kvalitetniji način života.

Sajt www.lovcenbanka.me imaće uvijek svježe informacije, ponudiće i ideje koje će klijentima pomoći da odaberu proizvod ili uslugu koja najviše odgovara njihovim potrebama.

U ovoj godini donirali smo 60.000 eura

Pomogli smo zemlji u borbi protiv COVID-19, podržali smo različite projekte u kulturi, sportu, obrazovanju, kao i donirali određena sredstva ugroženim porodicama i pojedincima.

Planiramo puno noviteta u narednom periodu

Lovćen banka uvijek ide u korak sa trendovima i tržištu ćemo u narednom periodu predstaviti nove digitalne proizvode i servise koje Banka razvija u saradnji sa renomiranim inostranim i domaćim partnerima, kako bi našim klijentima obezbjedili brže, kvalitetnije i sigurnije korišćenje LB proizvoda.

Danas, sa našim klijentima, slavimo 6 uspješnih, ali i napornih godina, u krugu porodice koja svakog dana sve više raste i napreduje. Iako je ova godina u znaku pandemije COVID-19, zajedno smo uspjeli da postignemo dobre rezultate na svim poljima poslovanja. Aktiva Banke je skoro 210 miliona eura, a ostvareni neto profit za prvih 7 mjeseci tekuće godine iznosi preko 1 milion eura.

Lovćen banka posebnu zahvalnost duguje svojim akcionarima, koji su podržavali i podržavaju rast i razvoj Banke. Posebnu zahvalnost Banka duguje i svim brojnim reputabilnim inostranim partnerima, kreditorima i konsultantima, koji su od početka rada Banke, a posebno u vremenu obilježenom negativnim uticajima COVID-19 na globalnu ekonomiju, svojom podrškom i know-how-om doprinijeli stabilnom poslovanju i daljem razvoju Banke. Tim Lovćen banke je njena najveća vrijednost i snaga za sve izazove ovih i svih budućih vremena.

Vaša Lovćen banka - Porodica kojoj pripadate

Preporučujemo za Vas