RAE oduzela licence podgoričkim kompanijama Albino i Euro gas

„Nalaže se kompaniji Albino da u roku od tri dana od prijema odluke, regulatoru vrati izvod iz licence za vozilo registarskih oznaka PG 450 AA“, navodi se u obavještenju objavljenom na sajtu RAE

5100 pregleda 0 komentar(a)
Regulatorna agencija za energetiku, Foto: MINA
Regulatorna agencija za energetiku, Foto: MINA

Regulatorna agencija za energetiku (RAE) oduzela je podgoričkim kompanijama Albino i Euro gas više licenci iz domena obavljanja energetske djelatnosti.

Odbor RAE je na današnjoj sjednici donio odluku da kompaniji Albino oduzme licencu za obavljanje djelatnosti transporta naftnih derivata drumskim transportnim sredstvima.

„Nalaže se kompaniji Albino da u roku od tri dana od prijema odluke, regulatoru vrati izvod iz licence za vozilo registarskih oznaka PG 450 AA“, navodi se u obavještenju objavljenom na sajtu RAE.

Odbor RAE je odlučio i da kompaniji Euro gas oduzme licence za obavljanje djelatnosti transporta tečnog naftnog gasa transportnim sredstvima i trgovine na veliko tečnim naftnim gasom.

„Nalaže se Euro gasu da u roku od tri dana od prijema odluke, reguatoru vrati izvod iz licence za vozila registarskih oznaka PG 139 AA i PG DS 153“, navodi se u dokumentu RAE.

Regulator je na sjednici donio odluku i da tivatskoj kompaniji Asmira & Co izda licencu za skladištenje naftnih derivata.

Licenca se izdaje na period do 6. jula 2025. godine.

Bonus video: