Ulcinj: Zakupcima plaža odvoženje smeća jeftinije do 80 odsto?

Predstavnici zakupaca ulcinjskih kupališta, na sastanku kod presjednika Opštine Ulcinj Nrekića, konstatovali su dramatičan pad prihoda u odnosu na prošlu godinu, koji se kreće i do 95 odsto

2219 pregleda 1 komentar(a)
Mala Plaza, Foto: Shutterstock
Mala Plaza, Foto: Shutterstock

Komunalne djelatnosti mogle bi uskoro ulcinjskim zakupcima plaža da smanje cijene odvoza smeća i do 80 odsto.

Inicijativu o tome podnijeli su predstavnici zakupaca Gani Resulbegović, Džavid Hodžić i Albert Kastrati, a podrška je stigla i od predsjednik Opštine Ljora Nrekića na sastanku održanom prije nekoliko dana.

Predstavnici zakupaca ulcinjskih kupališta, na sastanku kod Nrekića, konstatovali su dramatičan pad prihoda u odnosu na prošlu godinu, koji se kreće i do 95 odsto.

“Naišli smo na veliko razumijevanje kod predsjednika Opštine, na čemu smo mu zahvalni. Pokazao je razumijevanje za situaciju u kojoj smo se našli i obećao da će se snažno zauzeti da Komunalne djelatnosti smanje cijene za odvoz smeća do 80 odsto u odnosu na prošlu godinu”, navodi se u saopštenju predstavnika zakupaca ulcinjskih kupališta.

Nrekić je, dodaje se, bio saglasan i za iniciranje sastanka s predstavnicima Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, s ciljem da cijene zakupa kupališta za ovu godinu budu svedene na minimum.

Bonus video: