Već 30 godina sa Vama

U proteklih trideset godina bilo je svega, i lijepih i teških trenutaka, bilo je momenata kada ne vjerujete da možete naprijed, ali i momenata koji vam daju snagu i guraju vas preko granica vaših mogućnosti

35945 pregleda 0 komentar(a)
Cerovo, Foto: Cerovo
Cerovo, Foto: Cerovo

Dragi naši kupci i partneri, kompanija Cerovo 8. oktobra 2020 godine slavi trideset godina postojanja.

Smatramo da smo u najboljim godinama, da imamo dovoljno iskustva da osjetimo potrebe naših cijenjenih kupaca, a i dovoljno energije da budemo sve bolji i bolji.

U proteklih trideset godina bilo je svega, i lijepih i teških trenutaka, bilo je momenata kada ne vjerujete da možete naprijed, ali i momenata koji vam daju snagu i guraju vas preko granica vaših mogućnosti.

U svim tim situacijama smo željli samo jedno, da budemo odgovorni partneri prema našim kupcima i uvaženim dobavljačima.

Bili smo mala porodična kompanija, sa dvoje zaposlenih i jednim prodajnim objektom u Baru.

Danas naša kompanija broji 165 zaposlenih i osam poslovnica širom naše lijepe države.

Snagu da porastemo su nam dali naši kupci koji su vjerovali u nas, naši dobavljači koji su nam bili podrška uvijek kada je trebalo, kao i svi zaposleni u kompaniji Cerovo koji je doživljavaju kao svoju i daju nemjerljiv doprinos našem rastu i razvoju.

Svjesni smo činjenice da je jedan od glavnih zadataka svake kompanije da bude društveno odgovorna i da vrati makar dio profita u zajednicu.

Ovim se vodimo već duži niz godina i sa ponosom moramo istaći da smo učestvovali u akcijama sanacije i renoviranja mnogih vrtića, škola, bolnica i domova zdravlja, da smo pomagali brojne pojedince i sportske klubove.

Na ovaj način želimo da pošaljemo poruku da ćemo uvijek biti tu za potrebe zajednice i da nam društvena odgovornost nije teret već način življenja i poslovanja.

Prvih trideset godina je za nama i sa još većim žarom i energijom idemo dalje u nove poslovne pobjede.

Investiraćemo u nove prodajne objekte, proširićemo prodajni asortiman, pratićemo moderne vidove poslovanja, trudićemo se da budemo još profesionalni i ljubazniji jer nam je cilj da iz godine u godinu budemo sve bolji i bolji.

U to ime 8, 9. i 10.oktobra spremili smo za Vas velike popuste, već od 20% na kompletan asortiman izuzev artikala čija je cijena već snižena!

Izvršni direktor Goran Đurović