pripremila poklone za sve nove štediše

Hipotekarna banka se pridružila akciji CBCG "Nedjelja štednje"

Akcija koja se ove godine realizuje pod sloganom ''Prvi korak u sigurnu budućnost'' podrazumijeva dodjelu štednih knjižica djeci koja se rode od 31 . oktobra do 6. novembra 2020. godine u Crnoj Gori

19039 pregleda 3 komentar(a)
Logo, Foto: Hipotekarna banka
Logo, Foto: Hipotekarna banka

Hipotekarna banka će se i ove godine, u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti, priključiti akciji Centralne banke Crne Gore ''Nedjelja štednje'', a povodom obilježavanja 31. oktobra, Dana štednje.

Akcija koja se ove godine realizuje pod sloganom ''Prvi korak u sigurnu budućnost'' podrazumijeva dodjelu štednih knjižica djeci koja se rode od 31 . oktobra do 6. novembra 2020. godine u Crnoj Gori.

Djeci rođenoj u ovom periodu, čiji roditelji otvore štednu knjižicu u Hipotekarnoj banci, na štednoj knjižici biće položeno 200 eura, pored 200 eura koje donira Centralna banka Crne Gore. Deponovani iznos od 400 eura biće oročen na godinu dana, a nakon isteka tog perioda, roditelji novac mogu podići ili opet položiti na štednju.

Hipotekarna banka je spremila i poseban, dodatni poklon povodom obilježavanja Nedjelje štednje. Svi klijenti koji otvore neku od pet vrsta štednje u Hipotekarnoj banci: dječija štednja Mravac, Aktiviraj sitniš, oročena štednja, oročena kumulativna štednja i rentna štednja, dobiće na poklon puzlu Mravac i ranac-bojanku.Sve informacije o vrstama štednje, kao i apliciranje za željenu štednju, dostupne su na web sajtu banke www.hipotekarnabanka.com.

Preporučujemo za Vas