Novljani na sajmu turizma u Oslu

“Pozivu Turističe organizacije da učestvuju na sajmu odazvali su se Nacionalna turistička organizacija i lokalne organizacije Budve, Bara, Kotora i Tivta, kao i značajni privredni subjekti iz Herceg Novog – Institut Igalo, Hungest hotel Sun Resort i kompleks Lazure Meljine”, saopšteno je iz TO
2 komentar(a)
Oslo sajam turizma, Foto: TO HN
Oslo sajam turizma, Foto: TO HN
Ažurirano: 10.01.2018. 14:47h

Predstavnici gradske Turističke organizacije (TO) učestvovaće na sajmu turizma “Reiselivsmessen Oslo” od 12. do 14. januara i to u ulozi organizatora za područje Crne Gore.

“Pozivu Turističe organizacije da učestvuju na sajmu odazvali su se Nacionalna turistička organizacija i lokalne organizacije Budve, Bara, Kotora i Tivta, kao i značajni privredni subjekti iz Herceg Novog – Institut Igalo, Hungest hotel Sun Resort i kompleks Lazure Meljine”, saopšteno je iz TO.

Tvrde da Norveška i skandinavska regija koje su su vrlo značajno i izuzetno kvalitetno turističko emitivno tržište, koje ranije nije bilo tretirano na adekvatan način.

“Turistička organizacija u cilju približavanja naše destinacije skandinavskom tržištu koje je među prioritetnim tržištima za Herceg Novi prije svega u kontekstu zdravstvenog turizma, odlučila je da se aktivnije angažuje u promovisanju našeg grada i države na tržištu koje je u svakom smislu naklonjeno Crnoj Gori. Takođe, jedan od ciljeva nastupa na sajmu je i uspostavljanje saradnje sa low cost avio kompanijama sa željom obogaćivanja ponude”, navodi se u saopštenju TO Herceg Novi.

Bonus video: