„Centroslaviji” najveći dio posla vrijednog 780 hiljada

Uprava policije izabrala ponude za nabavku policijskih uniformi, njihovih djelova i čizama

11573 pregleda 5 komentar(a)
Veljović, Foto: Luka Zeković
Veljović, Foto: Luka Zeković

Uprava policije Crne Gore donijela je odluku o izboru najpovoljnijih ponuđača na tenderu, procijenjene vrijednosti oko 830 hiljada eura, a vezano za nabavku policijskih uniformi, njihovih djelova i čizama.

Za tri od četiri partije poslovi su dodijeljeni firmi “Centroslavija” iz Podgorice. “Centroslavija” je ponudila najpovoljniju cijenu od 150.161 euro za policijske duge i kratke jakne sa podjaknama, 565.336 eura za djelove službenih unifirmi i 32.912 eura za dodatnu policijsku opremu.

Za četvrtu partiju, odnosno nabavku čizama sa povišenom šarom, najpovoljniju ponudu u iznosu od 30.048 eura dale su zajedničkom ponudom firme “Kroko proizvodnja i razvoj” iz Zagreba i “Inkop Intenacional” iz Poznanoveca. Ponuda “Centroslavije” bila je drugorangirana za četvrtu partiju i skuplja sa cijenom od 39.905 eura.

Tenderom, oglašenim 22. aprila ove godine, tražila se policijska garderoba, odnosno djelovi službene uniforme sa dodacima procijenjene vrijednosti 780 hiljada, kao i nabavka čizama sa povišenom šarom u iznosu od 50.000 eura. Procijenjena vrijednost robe i dodatne opreme za policiju na tenderu bila je ukupno 830 hiljada eura, a najpovoljnjije ponude su bile vrijedne oko 50 hiljada manje.

Nezadovoljni ponuđači, ukoliko ih bude, na ovu odluku o izboru ponuđača, koju je donio direktor Uprave policije, Veselin Veljović, mogu izjaviti žalbu državnoj Komisiji za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, i to u roku od 10 dana od njenog prijema

Bonus video: