CompanyWall ponudio svoje servise besplatno za sve korisnike

CompanyWall Business je sa više od 10 hiljada klijenata jedna od vodećih bonitetnih kuća u našoj zemlji

17611 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CompanyWall Business
Foto: CompanyWall Business

Kompanija CompanyWall business, inače, jedna od najvećih poslovnih platformi za provjeru bitnih finansijskih informacija o kompanijama na teritoriji Crne Gore, sve podatke ponudiće besplatno svim zainteresovanim klijentima, objavio je portal Biznis.rs.

CompanyWall Business je sa više od 10 hiljada klijenata jedna od vodećih bonitetnih kuća u našoj zemlji. Najveće crnogorske kompanije odlučile su se da poklone povjerenje baš ovoj kompaniji kada je riječ o sertifikaciji i određivanju bonitetnih ocjena.

U moru agencija koje se bave određivanjem bonitetnih ocjena i sertifikacijom, privredni subjekti često nijesu sigurni kome da poklone povjerenje. Ovu nesigurnost najčešće riješavaju ili preporukom ili provjerom bonitetne kuće čije usluge žele da koriste. Na portalu kompanije CompanyWall Business istaknuti su postupci i način na koji ekonomski stručnjaci vrše finansijske analize, te ocjenjuju i sertifikuju preduzetnike.

Transparentan prikaz metodologije na osnovu koje radi CompanyWall business, kao i preporuke klijenata, učinili su ovu kompaniju vodećom bonitetnom kućom u Crnoj Gori.

Klijentima su na raspolaganju relevantni i ažurirani podaci o kompaniji koja ih interesuje. Na osnovu podataka koje su analizirali finansijski analitičari i razvrstali tako da Vam koriste na najefikasni način, možete biti sigurni u svoje poslovne odluke, kao i sklapanje novih partnerstava.

foto: CompanyWall Business

Bonitetni izvještaj podrazumjeva sve najznačajnije finansijske podatke o poslovanju jedne kompanije. Podrazumijeva osnovne podatke o kompaniji (sjedište, kontakte, vlasnike), sažeto prikazane finansijske informacije (račune, blokade, mjenice, itd), kao i grafički prikaz poslovanja.

Kompanija CompanyWall business se trudi da zadovolji interese svakog klijenta konstantnim istraživanjem tržišta i njegovim poslovnim potrebama.

CompanyWall redovno usavršava i proširuje asortiman svojih usluga. Jedna od usluga je i pregled finansijskih podataka o bilo kojoj kompaniji na teritoriji Slovenije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i BiH na zahtjev klijenta. Možete lako steći uvid u najznačajnije finansijske informacije i poslovne podatke za bilo koju kompaniju koja Vas interesuje. Ova usluga podrazumijeva i šire pravne informacije o željenoj firmi, u skladu sa Vašim interesima i prilagođava se svakom klijentu pojedinačno.

Ako je moguće, po dogovoru sa pretplatnikom, CompanyWall prikuplja i podatke od pojedinačnih kompanija registrovanih u bilo kojoj drugoj zemlji.

Koristite podatke koje CompanyWall marljivo prikuplja, obrađuje i prepakuje tako da budu praktični i upotrebljivi, da biste privukli klijente koji će se sigurno odlučiti za kupovinu Vaših proizvoda i usluga, uz rizike koji odgovaraju Vašim mogućnostima. Proširite polje djelovanja i Vašu bazu klijenata uz liste podataka CompanyWall business.