Mudre odluke za pametnu kupovinu u Multicom-u, Okov-u i Novom Volvox-u

NLB Banka je percipirana kao sigurna banka, za dugoročne odnose

47545 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB Banka
Foto: NLB Banka

Krajem prošle godine NLB Banka je u saradnji sa partnerima iz Multicom-a, Okov-a i Novog Volvox-a obezbijedila posebnu ponudu za odloženo plaćanje, svih kupovina obavljenih u njihovim prodajnim centrima vrijednosti do 5.000 eura, do 36 rata i bez kamate.

Ponuda, koja zahvaljujući pažljivom odabiru trgovaca može da odgovori na sve zahtjeve modernog života, je aktuelna i u ovoj godini. Uz Kredit na licu mjesta građani će imati jednostavno, brzo i pouzdano rješenje za zadovoljenje svih životnih potreba, bez opterećivanja svog kućnog budžeta.

NLB Banka je percipirana kao sigurna banka, za dugoročne odnose. To potvrđuje činjenica da je najčešći izbor onih koji planiraju da riješe jedno od finansijski najzahtjevnijih životnih pitanja kakvo je kupovina stana. Sa ciljem da podrži klijente u ostvarivanju drugih, specifičnih potreba koje su usko povezane sa odlukom o kupovini stana, unaprijedila je ponudu potrošačkih kredita novim beskamatnim* kreditom, koji se odobrava u prodavnici za svega par minuta.

Kredit na licu mjesta se ističe sljedećim karakteristikama:

  • odobrava se u prodavnici, bez posjete banke i za samo 2 minuta**- potrebno je da kupac sa sobom ima potvrdu o zaposlenju i visini primanja kao i administrativnu zabranu, ovjerene od poslodavca i identifikacioni dokument;
  • odobrava se bez kamate i bez nakande za obradu kredita;*
  • maksimalni iznos kredita je 5.000 eura dok je maksimalna ročnost 36 mjeseci.

Pored navedenog, korisnici kredita su oslobođeni i troškova po osnovu mjenice i RKB-a (uvid u Kreditni registar Centralne banke Crne Gore).

Kredit na licu mjesta mogu koristiti klijenti NLB Banke i oni koji to nisu.

Građani će na ovaj način moći da obezbijede sve što im je potrebno za renoviranje ili izgradnju doma (vrata, prozori, parketi, keramika, boje i lakovi, materijali za izolaciju, građevinski program) kao i za njegovo opremanje pametnim uređajima za veći konfor i uštedu energije i novca, te uređajima za zabavu i rekreaciju (štedljivi klima uređaji, bijela tehnika, mali kućanski aparati, opremu za bebe, namještaj, rasvjeta, televizori, tableti, lap top računari, električni trotineti i bicikla, gaming oprema i još mnogo drugih “pametnih” i energetski efikasnih uređaja za potrebe savremenog doma). Kompletna ponuda dostupna je na internet stranicama naših partnera – Multicom, Okov i Novi Volvox.

Ovu godinu dočekajte spremni. Okolnosti se mijenju ali žvot ne staje, obaveze nemaju pauzu, a pouzdan i brz pristup novcu je uvijek podjednako važan.

Zbog toga, NLB Banka nastoji da je uvijek na pravom mjestu - tamo gdje ste vi. Fokusirajući se na kreiranje jednostavnijih rješenja kako bi klijentima omogućili brži i lakši pristup novcu i jednostavnije ispunjenje njihovih potreba, u 2021. nastaviće da inovira i prilagođava svoju ponudu.

_______________________

*Reprezentativni primjer Kredita na licu mjesta:

Za iznos kredita od 3.000 EUR i rok otplate 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 3.000 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 125 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja i sl.). EKS je važeća na datum informativnog obračuna 02.10.2020. godine.

**Odnosi se na sve zahtjeve za kredit dostavljene radnim danima od 10 do 22h shodno radnom vremenu Kreditnog registra CBCG (RKB).