napraviti otklon od negativne politike DPS-a

Mandić: Sindikat pilota MA imaće podršku parlamentarne većine

"Ono po čemu ne želimo da budemo upamćeni, to je da zatvaramo kompanije poput naših prethodnika i ostavljamo ljude bez posla, kao što je bilo sa hiljadama zaposlenih u 'Radoje Dakiću', Kombinatu aluminijuma (KAP), Željezari i drugim preduzećima”, rekao je Mandić

5456 pregleda 14 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Sindikat pilota Montenegro Airlinesa (MA) imaće podršku parlamentarne većine koja će od Vlade zahtijevati da povede računa o zaposlenima, kako bi dobili zadovoljavajuće rješenje kroz gašenje i osnivanje nove kompanije, saopštio je predsjednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić.

Mandić je na sastanku sa predsjednikom Sindikata, Nikolom Ivanovićem, saopštio da je dužnost nove vlasti da napravi potpuni otklon od negativne politike Demokratske partije socijalista (DPS).

"Ono po čemu ne želimo da budemo upamćeni, to je da zatvaramo kompanije poput naših prethodnika i ostavljamo ljude bez posla, kao što je bilo sa hiljadama zaposlenih u 'Radoje Dakiću', Kombinatu aluminijuma (KAP), Željezari i drugim preduzećima”, rekao je Mandić.

Ivanović je, kako je saopšteno iz Nove, u ime Sindikata tražio od parlamentarne većine da se aktivno uključi u rješavanje problema MA i najavljeno formiranje nove avio-kompanije.

“Letačko osoblje nikada nije bilo ničiji politički eksponent, nego visokostručni i profesionalni kadar, koji je svoj posao prethodnih godina odradio na najbolji mogući način”, kazao je Ivanović.

Preporučujemo za Vas