CKB hipotekarni keš kredit po još povoljnijim uslovima

"CKB hipotekarni keš kredit se odobrava u iznosu od 3.000 do 150.000 eura, sa rokom otplate do čak 20 godina. Uz duži period otplate, klijenti su u mogućnosti da umanje svoje mjesečne obaveze i dodatno relaksiraju svoj kućni budžet", poručila je Kordić

34382 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

U promotivnoj akciji do 1. aprila 2021. godine, svim postojećim i novim klijentima, Crnogorska komercijalna banka nudi CKB hipotekarni keš kredit po preferencijalnim uslovima. Osnovna namjera je obezbjeđivanje višenamjenskih sredstava uz lakšu otplatu.

"CKB hipotekarni keš kredit se odobrava u iznosu od 3.000 do 150.000 eura, sa rokom otplate do čak 20 godina. Uz duži period otplate, klijenti su u mogućnosti da umanje svoje mjesečne obaveze i dodatno relaksiraju svoj kućni budžet. CKB hipotekarni keš kredit moguće je koristiti za refinansiranje postojećih obaveza, opremanje stana, izgradnju stambenog objekta ili renoviraranje postojećeg, ali i za bilo koju drugu namjenu koju klijent odabere. Novac se isplaćuje direktno na račun klijenta, a otplata se vrši po automatizmu sa računa klijenta. Glavna prednost jeste u tome što odobrena sredstva klijenti mogu koristiti bez ograničenja, a ratu kredita prilagođavati mjesečnim finansijskim mogućnostima. Nastavljamo da osluškujemo potrebe naših klijenata i da budemo pouzdan partner u realizaciji njihovih najvažnijih finansijskih ciljeva", poručila je Sandra Kordić, izvršni direktor Sektora za poslovanje sa fizičkim i pravnim licima.

U promotivnoj akciji do 1. aprila 2021. godine, CKB hipotekarni keš kredit se odobrava po nominalnoj kamatnoj stopi (NKS) od 5,49% (EKS 5,84%)*, uz proviziju za odobravanje kredita od 1%.

*Reprezentativni primjer: Za kredit u iznosu od 40.000 EUR sa rokom otplate 180 mjeseci, po nominalnoj kamatnoj stopi (NKS) 5,49%, efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 5,84%. U obračun EKS za ovaj primjer su uključeni troškovi: kamata za cijeli period (18.272,06 EUR), provizija za odobravanje 1,00% (400 EUR), trošak dvije mjenice (4 EUR), trošak upita u Regulatorni biro (3 EUR), trošak procjene nepokretnosti (60 EUR), trošak polise osiguranja nekretnine (197,72 EUR), trošak ugovora o hipoteci (170 EUR), trošak upisa hipoteke (20 EUR) i naknada za izdavanje lista nepokretnosti (8 EUR). Troškovi procjene nepokretnosti i polise osiguranja nekretnine, izračunati su na konkretnom primjeru nepokretnosti, koja se zalaže kao obezbjeđenje, veličine 87m². Zbir iznosa kredita i iznosa troškova kredita je 59.134,78 EUR, a mjesečni anuitet iznosi 323,73 EUR. Reprezentativni primjer je iskazan na primjeru obračuna od 01.02.2021. godine.

Posjetite najbližu CKB poslovnicu i već danas aplicirajte za CKB hipotekarni keš kredit ili to uradite putem našeg websajta www.ckb.me.