"žao mi je da se na ovakav način pominje ime jednog uglednog fonda"

Ivanović: Demantujem optužbe koje je iznio Stijović

On je nazvao netačnim navode o postojanju zloupotrebe u postupanju u procesu dodjele sredstava za kompanije sa kojima je, ispred Ministarstva poljoprivrede kao korisnika sredstava odobrenih od strane Abu Dabi fonda, sklopio ugovor

22754 pregleda 83 reakcija 84 komentar(a)
Ivanović, Foto: Filip Roganović
Ivanović, Foto: Filip Roganović

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Petar Ivanović kazao je da su mu potpuno jasni pozadina i motivi obraćanja ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića.

"Kategorično demantujem paušalne optužbe koje je na današnjoj konferenciji za medije iznio ministar poljoprivrede Stijović", rekao je Ivanović.

On je nazvao netačnim navode o postojanju zloupotrebe u postupanju u procesu dodjele sredstava za kompanije sa kojima je, ispred Ministarstva poljoprivrede kao korisnika sredstava odobrenih od strane Abu Dabi fonda, sklopio ugovor.

"Iskreno mi je žao da se na ovakav način pominje ime jednog uglednog fonda, koji je od samog početka nastojao da pomogne razvoj poljoprivrede u Crnoj Gori i sa punim povjerenjem radio sa predstavnicima tadašnjeg Ministarstva poljoprivrede. Vjerujem da će u vremenu koje slijedi prvo nadležnim institucijama, a onda i javnosti biti potvrđeni regularnost procedura i obezbjeđenja u cilju zaštite državne imovine. Zbog poštovanja postupka koji je u toku, suzdržaću se od daljeg komentarisanja", kazao je Ivanović u svom saopštenju.

Preporučujemo za Vas