Bečić razgovarao sa predstavnicima manjinskih akcionara Duvanskog kombinata

Bečić je, saopšteno je iz Skupštine, upoznao sagovornike sa radom Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije i izrazio očekivanje da će nova parlamentarna većina afirmisati problematiku privatizacije Duvanskog kombinata

5824 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Skupstina.me
Foto: Skupstina.me

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa predstavnicima Udruženja manjinskih akcionara Duvanskog kombinata, Žarkom Kneževićem i Ratkom Šukovićem.

Kako je saopšteno iz Skupštine Crne Gore, Bečić je iskazao interesovanje za aktivnosti Udruženja i naveo spremnost Skupštine da, u okviru svojih nadležnosti, pomogne u prevazilaženju izazova sa kojima se suočavaju manjinski akcionari.

"Predsjednik Bečić je upoznao sagovornike sa radom Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije i izrazio očekivanje da će nova parlamentarna većina afirmisati problematiku privatizacije Duvanskog kombinata. Sagovornici su istakli zadovoljstvo dijalogom sa rukovodstvom Parlamenta i izrazili očekivanje da će pitanja koja su predmet njihovog interesovanja, biti razmotrena u predstojećem periodu", saopšteno je iz Skupštine.

Bonus video: