Ivanović govorio u Podgorici na dan kad je Stijović rekao da je uzeo dnevnice za sedam država i nepoznatu lokaciju

Prema zvaničnim podacima sa sajta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, tadašnji ministar Petar Ivanović je govorio na svečanom otvaranju Tvining projekta "Jačanje programa ruralnog razvoja u okviru IPARD-a u Crnoj Gori"

74160 pregleda 930 reakcija 135 komentar(a)
Ivanović, Foto: Printscreen YouTube
Ivanović, Foto: Printscreen YouTube

Bivši ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, Petar Ivanović (DPS) 23. septembra 2013. godine, odnosno na dan kada je, prema tvrdnjama sadašnjeg ministra tog resora Aleksandra Stijovića, uzeo dnevnice za više putovanja, bio je u Podgorici gdje je govorio na svečanosti povodom jednog od projekata koje je sprovodilo Ministarstvo.

Ivanović je poslanik DPS-a i savjetnik predsjednika države.

Prema zvaničnim podacima sa sajta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, tadašnji ministar Petar Ivanović je govorio na svečanom otvaranju Tvining projekta "Jačanje programa ruralnog razvoja u okviru IPARD-a u Crnoj Gori".

Sadašnji ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Aleksandar Stijović je, gostujući u četvrtak u emisiji "Načisto" na televiziji "Vijesti", saopštio da je Ivanović u istom danu obišao sedam država i jednu nepoznatu lokaciju i uzeo dnevnice u iznosu od 5.500 eura.

On je kazao da je 23. septembra 2013. godine išao u Novi Sad, Francusku, nepoznatu lokaciju, Ukrajinu, Hrvatsku, Veliku Britaniju, Španiju i Njemačku.

"Za Novi Sad uzima dnevnicu 398 eura, za Francusku 2.066 eura, za nepoznatu lokaciju 144 eura, za Ukrajinu 134 eura, za Veliku Britaniju 1.274 eura, za Španiju 930 eura i Njemačku 578 eura", rekao je Stijović.

Ministar je iznio podatke sa analitičke kartice Ministarstva za taj datum. Nije precizirano da li su svi putni nalozi sa tim datumom (23. septembar 2013. godine) ili je tog dana podignuto više dnevnica za putovanja sa putnim nalozima koji imaju različite datume.

Bonus video: