Gotovinski kredit sa dužim rokom otplate i većim iznosom novca

U vrijeme kada je lično i zdravlje bližnjih zajednički prioritet svih, NLB Banka je uz klijente, kako bi brinula o njihovom finansijskom zdravlju

56208 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB Banka
Foto: NLB Banka

NLB Banka je trenutno jedina banka u Crnoj Gori koja je građanima ponudila novi gotovinski kredit na period otplate do čak 10 godina u iznosu do 25.000 eura.

Kredit je namijenjen svima koji ostvaruju redovna mjesečna primanja, uključujući i penzionere koji mogu aplicirati za ovaj kredit, uz uslov da u momentu dospijeća posljednje rate kredita nemaju više od 78. godina starosti.

U vrijeme kada je lično i zdravlje bližnjih zajednički prioritet svih, NLB Banka je uz klijente, kako bi brinula o njihovom finansijskom zdravlju.

Negativna ekonomska kretanja dovode do umanjene platežne moći građana, a upravo duža ročnost kredita koju je Banka obezbijedila, donosi niži iznos mjesečnih rata za otplatu kredita, a samim tim i uštedu kućnih budžeta za druge mjesečne izdatke.

Svi zainteresovani građani za ovaj kredit se mogu prijaviti i online, na web sajtu Banke, a službenici Banke će ih kontaktirati u najkraćem roku.

NLB Banka nastoji da u ponudi ima najjednostavnija rješenja za sve finansijske potrebe klijenata, svjesna činjenice, da i u neizvjesnim vremenima, život ne staje, obaveze nemaju pauzu, a pouzdan i brz pristup sredstvima potrebniji je nego ikad.

Zato je novi gotovinski kredit dostupan ne samo zaposlenim fizičkim licima već i penzionerima i najvećem dijelu stanovništva.

Svima nam je potrebno više optimizma, a za ostvarenje najvećih želja i ciljeva, dobro dođe malo “vjetra u leđa”, otuda marketinški slogan za novi gotovinski kredit glasi “Naj kredit za vas i vaše naj”.

Više o uslovima ponude NLB Gotovinskog kredita sa produženim rokom otplate saznajte OVDJE.

Namjera NLB Banke je da i sa ovom ponudom pokaže odgovoran odnos prema klijentima i njihovom finansijskom zdravlju i spremnost za traženje rješenja u interesu klijenata, koja donose uzajamno povjerenje i dugoročnu saradnju.

* * * * *

NLB Banka AD Podgorica članica je NLB Grupe, najveće slovenačke finansijske grupacije koja je osim Slovenije prisutna na šest tržišta u jugoistočnoj Evropi. Tradicija postojanja NLB Banke AD Podgorica duga je više od jednog stoljeća i datira od 1905. godine kada je u Cetinju osnovan njen prethodnik MNB Crnogorska banka - Banque de Montenegro. Nakon spajanja sa Euromarket bankom 2006. godine, postala je druga najveća finansijska institucija u Crnoj Gori. Danas je jedna od vodećih banaka na tržištu Crne Gore, na kojem preko 300 zaposlenih putem 19 filijala pruža usluge klijentima u 13 gradova širom zemlje.