Interesovanje ruskih medija za Crnu Goru ne prestaje

"Crna Gora ne planira zatvaranje granica i očekuje što skorije obnavljanje avio linija sa Rusijom, sa naglaskom na činjenicu da će se u Crnu Goru ulaziti i sa potvrdom o vakcinisanju Sputnjikom"

3627 pregleda 5 komentar(a)
Crna Gora u ruskim medijima, Foto: Ministarstvo ekonomskog razvoja
Crna Gora u ruskim medijima, Foto: Ministarstvo ekonomskog razvoja

"Nakon predstavljanja Crne Gore na najvećem ruskom Međunarodnom sajmu za turizam (MITT), interesovanje ruskih medija i građana za našu zemlju ne jenjava" saopšteno je iz Ministarstva ekonomskog razvoja.

Nizom intervjua koje je za neke od najvećih ruskih novinskih agencija dala državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja, Ivana Đurović, informacije o Crnoj Gori su plasirane u skoro svim novinskim agencijama i portalima.

Kako navode u saopštenju, imajući u vidu da ovi mediji broje više desetina miliona pregleda Crna Gora je kao turistička destinacija u centru pažnje ruskih turoperatera i agencija.

Đurović je istakla da Crna Gora ne planira zatvaranje granica i da očekuje što skorije obnavljanje avio linija sa Rusijom, sa naglaskom na činjenicu da će se u Crnu Goru ulaziti i sa potvrdom o vakcinisanju Sputnjikom.

„Građani Ruske Federacije će sigurno moći da dođu u Crnu Goru sa potvrdom o imunizaciji vakcinom Sputnjik V“, zaključila je Đurović za ruske medije.

Bonus video: