Otvorena nova EKO benzinska stanica u Podgorici

Vozačima su na raspolaganju ukupno 24 pištolja za prodaju benzina i dizela, od čega dva pištolja za dizel sa brzim protokom za snabdijevanje kamiona i autobusa

28336 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

Kroz projekat širenja Jugopetrolove poslovne mreže, na Starom aerodromu na Bulevaru Josipa Broza Tita, otvorena je nova EKO benzinska stanica.

Izgrađena u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima, pored svih vrsta derivata i ulja, na površini od preko 2 000 kvadratnih metara, ova EKO benzinska stanica sadrži market sa širokim izborom artikala kao i kafe bar i parking.

Jugopetrol Stari aerodrom
foto: Jugopetrol

Vozačima su na raspolaganju ukupno 24 pištolja za prodaju benzina i dizela, od čega dva pištolja za dizel sa brzim protokom za snabdijevanje kamiona i autobusa.

Jugopetrol Stari aerodrom
foto: Jugopetrol

Primjenom novih tehnoloških rješenja i kontinuiranim ulaganjem u razvoj poslovne mreže, Jugopetrol AD želi da svim svojim kupcima omogući proizvode strogo kontrolisanog i visokog kvaliteta pa se tako na ovoj, kao i na mnogim EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore, od nedavno može naći i Diesel Avio Double filtered gorivo.

Jugopetrol Stari aerodrom
foto: Jugopetrol

Duplo filtrirano, oplemenjeno aditivima i sa povećanim cetanskim brojem, ovo premijum gorivo obezbjeđuje čistoću motora i maksimalne performanse vašeg automobila.