Ljesar i Tošanić Radunović umjesto Vuksanovića i Milića

Prema proceduri Vlada, kojoj su poslati ovi predlozi, treba da razriješi Vuksanovića i Milića, pa da izabere Ljesara i Radunović

23607 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Za nove članove Odbora direktora nacionalnog avio-prevoznika To Montenegro predloženi su Pavle Ljesar i Ana Tošanić Radunović, rečeno je "Vijestima" nezvanično u Vladi.

Oni bi na tim pozicijama trebali da zamijene Nebojšu Vuksanovića i Milovana Milića.

Prema proceduri Vlada, kojoj su poslati ovi predlozi, treba da razriješi Vuksanovića i Milića, pa da izabere Ljesara i Radunović.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" Vuksanović će preći na poziciju finansijskog direktora u To Montenegro.

U biografiji Radunovićeve piše da od sredine 2013. godine radi u kompaniji Adriatic Marinas, projekat Porto Montenegro na poziciji stariji finansijski menadžer, a prethodno je bila finansijski direktor u Delta sport grupu.Radila je i u kompaniji Telenor kao menadžer u finansijama i računovodstvu i upravljanju rizicima, te u kompaniji Deloite.

Ljesar je, kako piše u njegovoj biografiji, trenutno samostalni savjetnik, kapetan vazduhoplovstva Learjet 45 u Avio servisu Vlade Crne Gore, radio je i u Montenegro Airlinesu kao kapetan-instruktor EMB 195, te kao direktor Centra za obuku vazduhoplovnog osoblja.

On radno iskustvo ima u u Agenciji za civilno vazduhoplovstvo, zatim kao komercijalni pilot u GTA Air INC u Teksasu i komercijalni pilot u Granbury Skydiving u Teksasu...

Vlada je početkom februara izabrala Odbor direktora To Montenegro u kome su, pored Vuksanovića i Milića, Filip Radulović, Goran Đurović i Pavle Tripović.

Izvršni direktor kompanije je Predrag Todorović.

Bonus video: