Čudo neviđeno – do sada neviđeni pripejd u Crnoj Gori

Neviđeno kreativna pripejd ponuda Telekoma: koristiš odmah, plaćaš odloženo

24517 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Nakon što su pripejd pakete u Crnoj Gori razdrmali konceptom 500 jedinica koje korisnicima – za razliku od ostalih tradicionalnih ponuda na tržištu – omogućavaju da sami biraju kako žele da troše resurse iz paketa, u Crnogorskom Telekomu su odlučili da odu korak dalje i osmisle nešto do sada neviđeno: pripejd po mjeri svakog korisnika.

Iz Telekoma zato stiže nova jedinstvena pripejd ponuda na crnogorskom tržištu. Čudo neviđeno je pripejd koji korisnicima omogućava da gigabajte, minute i SMS-ove iz paketa troše odmah, a plaćaju ih odloženo, i to tempom koji sami biraju!

Pripejd korisnicima Telekoma i dalje je na raspolaganju 500 jedinica, koje koje istovremeno predstavljaju gigabajte, minute i poruke, a kako će da ih troše, zavisi od njihovih potreba. Ako korisnik surfujući internetom potroši 2GB (odnosno 2 jedinice), ostaje mu 498 jedinica na raspolaganju za surfovanje, poruke i pozive ka svim mrežama. Ako u međuvremenu razgovara 40 minuta (što je 40 jedinica) i pošalje 20 SMS-ova (čime troši 20 jedinica), ostaje mu još 438 jedinica na raspolaganju.

Koncept je jasan: Telekom pripejd prati ritam korisnika.

A po isteku 500 jedinica, dolazi iznenađenje – korisnici automatski dobijaju novih 250 jedinica. Da bi koristili nove resurse, ne moraju da imaju novca na računu – iznos te opcije mogu pokriti jednom dopunom, ili mogu plaćati malo po malo, dok ne pokriju cijenu opcije. Nakon isteka tih 250 jedinica, stiže novih 250. I tako redom.

Ipak, da bi se aktivirala svaka sljedeća opcija, potrebno je da prethodna bude plaćena, a ritam plaćanja, napominju još jednom iz Telekoma, korisnici biraju sami.

Osim jedinica za surfovanje, razgovore i SMS, korisnici Telekom pripejda svakih 30 dana dobijaju po 20 GB za YouTube i TikTok, kako bi jedinice iz paketa koristili za sve ostalo.

Potrošnju jedinica je lako pratiti preko aplikacije Telekom ME.

Korisnici koji ne žele da im se automatski obnavljaju jedinice, tu opciju mogu odjaviti.

Telekom pripejd može se kupiti na trafikama i u T-Centrima širom Crne Gore, a više informacija o novom pripejd konceptu Telekoma može se pronaći na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/500-jedinica.