Lufthansa da bude partner Aerodroma Crne Gore

„Srećni smo što od 2004. godine, preko našeg haba u Beču, povezujemo Crnu Goru sa destinacijama širom svijeta. U tom smislu, kako bi sagledali prilike, stalno pratimo tržišno okruženje“, saopštio je Meier
1 komentar(a)
Luftahsa Aerodromi Crne Gore, Foto: Aerodromi Crne Gore
Luftahsa Aerodromi Crne Gore, Foto: Aerodromi Crne Gore
Ažurirano: 06.12.2017. 14:01h

Lufthansa, kao jedna od najznačajnijih aviokompanija u Evropi i svijetu, može i treba da bude partner Aerodroma Crne Gore, ocijenjeno je na sastanku njihovih predstavnika.

Izvršni direktor Aerodroma, Danilo Orlandić, kazao je da je širenje mreže destinacija među priroritetima crnogorske kompanije i da u tom procesu Lufthansa treba da bude partner.

„Za sada njihova kćerka firma Austrian Airlines realizuje liniju Podgorica – Beč – Podgorica, a nadam se da će već naredne godine Lufthansa saobraćati ka Crnoj Gori i sa drugih evropskih destinacija“, rekao je Orlandić.

Iz Aerodroma su saopštili da su predstavnici top menadžmenta Lufthansa grupe, Manuel Meier i Silvia Švinghamer, razgovarali sa Orlandićem i njegovim saradnicima o postojećoj i budućoj saradnji.

Meier je rekao da su zadovoljni brojem putnika koje prevezu na liniji ka Beču.

„Srećni smo što od 2004. godine, preko našeg haba u Beču, povezujemo Crnu Goru sa destinacijama širom svijeta. U tom smislu, kako bi sagledali prilike, stalno pratimo tržišno okruženje“, saopštio je Meier.

Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima daljeg jačanja dobre, bliske i duge saradnje, u kontektstu obezbijeđenja visokih standarda kvaliteta za korisnike i tačnosti pri obavljanju operacija.

Lufthansa grupa najveće je udruženje aviokompanija na svijetu i predvodnik na tržištu evropskog aviosaobraćaja.

Kompanija trenutno saobraća prema više od 300 destinacija na četiri kontinenta, a samo tokom prošle godine prevezli su oko 110 miliona putnika.

Bonus video: