Woodside – premium doživljaj Kopaonika

U ponudi je 35 tipova ekskluzivnih, kompletno opremljenih apartmana površine od 32 do 100,5 m2 koji se razlikuju po broju soba, geometriji i površini

24367 pregleda 0 komentar(a)
Kompleks, Foto: Woodside Kopaonik Residences
Kompleks, Foto: Woodside Kopaonik Residences

Ako tražite kosmopolitsko okruženje na premium lokaciji Kopaonika, autentičnu prirodu, pun komfor i sve neophodne sadržaje tokom čitave godine, kompleks Woodside Kopaonik Residences donosi kvalitet boravka na planini, koji do sada nije bio u ponudi Kopaonika.

Woodside Kopaonik Residences nudi 155 kompletno opremljenih apartmanskih jedinica pažljivo projektovanih prema raznovrsnim potrebama kupaca. Okružen raskošnim zelenilom četinara, dizajniran u skladu sa prirodom po trendovima svjetske arhitekture predstavlja idealno mjesto za potpuno uživanje na 1710 metara nadmorske visine.

Detaljnije informacije o arhitekturi dostupnih jednosobnih, dvosobnih, trosobnih, četvorosobnih i dupleks apartmana, ali i lokala na prodaju pogledajte u segmentu Woodside apartmani ili pozovite 00381644068079.

woodside
foto: Woodside Kopaonik Residences

Pored toga što se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru Kopaonika, na samo par koraka od svih važnih sadržaja kompleks nudi i nesvakidašnje pogodnosti vlasnicima apartmana za pun komfor na najvišem nivou i premium ugođaj.

Ekskluzivni spa centar površine 140 kvadratnih metara sa hamamom, saunom, experience tuševima, ledenom fontanom i prostranim svlačionicama, tek je jedna od specijalnih ponuda za sve kupce apartmana Woodside-a. Na usluzi je i recepcija sa danonoćnim obezbeđenjem, a tu su i skijašnica, kao i podzemna garaža na dva nivoa sa 167 parking mesta.

Sa preko 200 sunčanih dana godišnje i sniježnim pokrivačem koji se zadržava i do šest mjeseci, najljepša planina nudi savršene uslove za aktivan boravak tokom cijele godine.

Lokalitete Kopaonika koji nas ostavljaju bez daha, kao što su Markov kamen, najviši vodopad u Srbiji – Jelovarnik, svetilište i gejzir Metođe, rezervati prirode prvog stepena zaštite Jankove Bare i mnoge druge, sada možete da istražite dok ste odmorni i relaksirani. Uživajte u svemu što vam pruža Kopaonik polazeći iz novog kompleksa Woodside Kopaonik Residences!

Za sve informacije o raspoloživim apartmanima, njihovim karakteristikama i cijenama možete kontaktirati prodaju 00381644068079 ili posetiti sajt Woodside.rs