"Er Srbija" pojačava avio-saobraćaj ka Crnoj Gori tokom praznika

Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedjeljno od Beograda do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do glavnog grada Crne Gore saobraćati tri puta dnevno

6117 pregleda 15 komentar(a)
Aerodrom Podgorica, Foto: Boris Pejović
Aerodrom Podgorica, Foto: Boris Pejović

Er Srbija će povećati kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sjedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopšteno je danas.

Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedjeljno od Beograda do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do glavnog grada Crne Gore saobraćati tri puta dnevno.

Do Tivta će avioni Er Srbije u maju letjeti devet puta nedjeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedjeljom kada će imati dva dnevna leta.

"Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti između dvije zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbijedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagođavamo obim saobraćaja promjenama u potražnji", rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek.

Poslije obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa u decembru 2020. godine, Er Srbija je povećala kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike.

Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

Bonus video: