Odbor direktora Aerodroma CG tvrdi da nema štrajka, zaposlenima će u četvrtak biti isplaćena zarada

"Vijest o štrajku najobičniji je spin koji je imao za cilj da situaciju na Aerodromima dodatno zakomplikuje, a potvrdu o ovoj tvrdnji dobili smo od predstavnika radnika na današnjem sastanku"

24635 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Zaposlenima na Aeroromima Crne Gore u četvrtak će biti isplaćene plate, saopšteno je iz Odbora direktora Aerodroma Crne Gore.

U saopštenju koje potpisuje član Odbora direktora Branko Vuković se navodi da zaposleni na Aerodromima "neće trpjeti zbog bilo kakvih poteškoća koje se prevazilaze".

"Na današnjem sastanku između odbora direktora Aerodroma Crne Gore i sindikata i pored neslaganja oko svih pitanja došlo se do zajedničkog zaključka da ćemo svi raditi ono sto nam nadležnosti dozvoljavaju da Aerodromi dobija sredstva koja im pripadaju i da spremno dočekaju ovu sezonu. Takođe želim da obavijestim javnost da je vijest o štrajku najobičniji spin koji je imao za cilj da situaciju na Aerodromima dodatno zakomplikuje, a potvrdu o ovoj tvrdnji dobili smo od predstavnika radnika na današnjem sastanku", naveo je Vuković